Alex Filip: Muncesc din plin un an întreg și când plec undeva chiar vreau să ma bucur de acel loc și să-mi permit cam orice

0
1220

Alex Filip este atât de pasionat de turism încât a pus bazele unei companii de comunicare  și marketing pentru industria turismului și a ospitalității și a dezvoltat o aplicație de travel pentru București, Bucharest City App. Când nu lucrează, pe Alex îl găsim alte colțuri de lume, despre care ne-a povestit și nouă în interviul de mai jos. Iată cum se pregătește pentru călătorii și ce îi place să facă în vacanțe.

Filmul pe care speri să-l vezi în avion este: Ținând cont de zborurile pe care le-am plănuit în mai spre Bora Bora, cred că am nevoie de cel puțin o serie precum „Pirații din Caraibe”.

Ultima carte pe care ai luat-o cu tine în vacanță este: Să-mi fie rușine, dar în ultimele două-trei vacanțe nu țin minte să fi pus vreo carte în bagaj. Obișnuiesc să citesc mai degrabă când nu sunt în concediu, cea mai recentă fiind „Jurnalul unei călătorii în Principatele Dunărene”, scrisă de Patrick O’Brien.

Ai tendința de a pune în bagaj prea multe… șosete :)).

Concediul tău ideal este… în egală măsură, să mă dau cu placa la munte sau să lenevesc vara pe plajă. Am cam trecut de faza vieții când iubeam să hoinăresc prin orașele lumii.

Ce ți-ar strica vacanța? Vremea. Nu ar fi nasol să nu găsesc zăpadă la munte sau să plouă la mare?!

Ce preferi la un hotel? Obișnuiesc să îmi dezvolt o nouă preferință, cea a hotelurilor cu centre SPA. Deci cu cât este mai generoasă oferta, cu atât mai bine.

Ce apreciezi cel mai mult la partenerul de vacanță? Să împărtășim aceleași obiceiuri și pot spune că am găsit deja persoana potrivită.

Care este cea mai mare extravaganță pe care ți-o permiți în concediu? Când vine vorba de vacanță, încep să nu-mi mai impun o limită de buget. Nu sunt snob și nu arunc cu banii, însă muncesc din plin un an întreg și când plec undeva chiar vreau să ma bucur de acel loc și să-mi permit cam orice.

Care este călătoria pe care ți-ar plăcea cel mai mult să o faci? Călătoria interplanetară, eventual cu Elon Musk printre pasageri.

Care este cea mai mare temere a ta când ești în străinătate? Gândindu-mă din ce în ce mai mult la familie, îmi conturez din ce în ce mai gros o limită a zonei de confort. Prefer să stau cât mai safe, să mă păzesc de eventuale accidentări sau nu mai știu eu ce, însă mă cam contrazic aici fiindcă, de exemplu, la placă nu pot renunța.

Care este obiceiul pe care-l ai în vacanță și îl detești cel mai mult? Înainte dormeam destul de mult. Acum încerc să fiu la fel de organizat cu timpul în vacanță ca-ntr-o zi obișnuită de muncă. Bine, exagerez puțin, dar nu-mi place să ratez micul dejun.

Când călătorești, în ce situație ai minți? Cică am nasul mare, fiindcă am mințit mult în viața asta, dar crede-mă pe cuvânt că urăsc minciuna, deci automat nu îmi place să mint.

Care a fost cea mai frumoasă vacanță a ta? Sunt sigur ca luna de miere pe care o voi petrece în mai în SUA și în Bora Bora le va întrece pe toate cele avute până-n prezent.

Care este lucrul fără de care nu pleci în călătorie? Capul. Important e să nu-mi uit capul, că in rest, le dovedesc eu cumva pe toate.

Care este motto-ul tău atunci când călătorești? Come on! Cine călătorește având un motto? Dă-mi și mie niște exemple ca să mă inspir pe viitor :)).

Ivisit.ro îți mai recomandă:

Vin estonienii! Charter Tallinn-Constanța, din iunie

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele