Utopia World 5* sau hotelul utopic

0
2674

Utopia World este situat pe malul Mării Mediterane, la o distanță de 3 km de orașul antic Syedra, 20 de km de Alanya și la 155 de km de aeroportul din Antalya.

Construit în anul 2007, hotelul dispune de o plajă privată aflată la doar 150 de metri de hotel, piscine în aer liber, un aqua park de 15.000 mp și un centru spa cu un hammam tradițional. La piscină și pe plajă umbrelele, sezlongurile și prosoapele sunt oferite gratuit.

Camerele sunt spațioase, dotate cu cu mobilier modern și balcon propriu. Priveliștea este spectaculoasă, cu vedere la mare sau la munte, în funcție de tipul de cameră ales. Curățenia în camere se face zilnic, iar schimbarea lenjeriei de 3 ori pe săptămână.

 

Utopia World dispune de un restaurant principal, alte 3 a la carte (turcesc, italian și pescăresc – cu programare, contra cost), 6 baruri, 7 piscine exterioare și una interioară, 8 tobogane acvatice, cabinet medical, centru SPA, coafor, lanț de magazine și spălătorie.

Pentru  relaxare și sport, hotelul oferă gratuit baie turcească, sauna, baie cu aburi, jacuzzi, sală de fitness, aerobic, volei, baschet, mini-fotbal, teren de tenis și billiard.

Contra cost, oaspeții pot beneficia de masaj, nocturna terenului de tenis și sporturi acvatice.

Pentru cei care călătoresc cu copiii, hotelul pune la dispoziția acestora două bufete pentru cei mici, două piscine, patru topogane acvatice, loc de joacă și un mini-club pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani.

Printre atracțiile din apropiere se numără celebra peșteră Damlataș, la 18 km de hotel, și eleganta stradă Keykubat Caddesi.

Sursa foto: Cristi Dandes

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele