Calista Luxury Resort Belek. Toți putem fi Barack Obama într-o zi, în Antalya

0
5257

Calista Luxury Resort, unul dintre hotelurile de cinci stele din Belek, locul cu o mare densitate de astfel de hoteluri, este exact așa cum te aștepți să fie. Nu e un resort mare, opulent, prin care să te pierzi și să rămâi surprins de varietatea obiectelor de decor țipătoare. Este decorat cu mult bun gust și construit astfel încât piscinele, barurile, restaurantele, spațiile de joacă pentru copii, amfiteatrul pentru spectacole să se afle rând pe rând în calea turiștilor după ce ies din cameră.

Arhitectul hotelului ale căror corpuri au fost construite pentru a proteja fiecare copac aflat pe domeniu a proiectat și impetuoasa clădire Burj al Arab, în timp ce designul interior este semnat de Casa Versace. Carpeta din loby a costa mai mult de o jumătate de milion de euro și a devenit una dintre emblemele resortului, alături de cilindrii corpurilor hotelului, spa-ul Callos, zâmbetul sincer al angajaților…

Este unul dintre hotelurile care acordă cea mai minuțioasă atenție serviciilor oferite, punând dorințele turiștilor pe primul loc. Indiferent ce vrei să faci, plajă la piscină ori la Marea Mediterană, să te relaxezi la o cafea la barul de la piscină, să faci sport sau tratamente corporale la centrul spa, să te plimbi prin resort, ngajații cu care interacționezi te tartează ca fiind unicul lor oaspete.

Serviicile Calista Luxury Resort au fost testate și de un fost președinte american. Barack Obama a locuit în apartamentul prezidențial al hotelului, în urmă cu trei ani, când a participat la reuniunea G-20. Autograful lui, dat la plecare, și înrămat la recepție, e garanția calității serviciilor Calista Luxury Resort pentru oricine îi trece pragul.

Apartamentul în care a stat Barack Obama

Camerele pentru turiști sunt spațioase, detotate cu tot ce îți trebuie în vacanță (în dulapul din baie găsești până și prezervative) și decorate cu simbolurile Calista. Dacă în recepție te impresionează carpeta Versace, în camere zâmbești la mărul așezat în farfuria-siglă Calista.

La restaurantul principal găsești mâncare pentru totate gusturile, inclusiv vegetariană și dietetică, iar dacă vrei intimitate în timpul cinei, cele șase restaurante a la carte, cu specific turcesc, italienesc, oriental, asiatic, sud-american ori mediteranean îți stau la dispoziție.

Dacă vrei să te ascunzi de soarele arzător din timpul zilei, poți să te răcorești la unul din barurile hotelului cu șampanie, vin și diverse cocktail-uri.

La Calista piscine sunt peste tot, și exterioare, printre pavilioanele resortului, și interioare, în centrul spa Callos. În spa ai la dispoziție baia turcească, saune, jacuzzi, saloane de masaj unde poți să ceri orice terapie dorești și camere de relaxare după masaj. Pentru persoanele active Calista are terenuri de fotbal, tenis, baschet, volei, un centru fitness.

Nicio seară nu seamănă cu alta la resortul de cinci stele. Când nu sunt concerte cu artiști renumiți, români, ruși sau turci, pe gustul oaspeților, sunt spectacole cu trupe de dansatori, ori programe de club cu animatori. Ori pur și simplu te poți distra la barurile deschise până spre dimineață.

Cei de la Calista nu îi neglijează nici pe micuții oaspeți. Aceștia se pot bucura de piscine speciale pentru ei, de parcul acvatic, ori de programele cu animatori de la clubul copiilor.

Zona VIP de la Calista are vile pe care bogătașii lumii, gen Roman Abromovici, le închiriază cu 10 mii de dolari pe noapte, ori apartamente luxoase, care au propria piscină și plajă la Marea Mediterană.

Singurul lucru negativ care trebuie menționat e că resortul creează dependență. Dacă ai fost o dată la Calista Luxury Resort vei vrea sa revii. Pentru că nu numai serviciile de calitate îți fac vacanța foarte plăcută, ci și personalul. De la simplul angajat la directorul general, toți te consideră prietenul lor și te așteaptă an de an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele