Etihad Airways schimba regula la bagaje

0
360

Conform siteului oficial Etihad Airways (www.etihad.com), incepand cu 31 Ianuarie 2018, compania aeriana introduce o noua regula pentru bagajele pasagerilor. Aceasta este gandita sa raspunda mai bine cerintelor variate ale clientilor care folosesc serviciile companiei la nivel international.

Noua regula se aplica pentru toate teritoriile mai putin Canada si SUA si e bazata in principal pe greutatea totala a bagajelor si mai putin pe numarul celor inregistrate la imbarcare.

 

Vicepresedintele departamentului comercial, Mohammad Al Bulooki, citat de siteul www.breakingtravelnews.com, spune: „Aliniindu-se la cele mai bune practici  si la cele mai noi trebduri in domeniu, Etihad Airways a dezvoltat o politica in privinta bagajelor care sa serveasca mai bine diferitelor nevoi ale tuturor pasagerilor nostri. Trecerea la o politica a bagajelor bazata in principal pe greutate nu pe numarul acestora, simplifica sistemul si creste beneficiile acordate clientilor nostri, sporind calitatea experientei de zbor.” 

Odata cu introducerea noii reguli, pasagerii din majoritatea tarilor vor avea voie sa transporte in cala avionului 23 de kilograme la clasa Economy, 30 de kilograme la Economy Saver si 35 de kilograme la Economy Flex.

Pasagerii clasei Business au dreptul sa inregistreze la cala 40 de kilograme de bagaje , iar cei ai First Class 50 de kilograme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele