Cinci destinații europene pe care trebuie să le vizitezi în 2019

0
3542
vouchere de vacanta

Destinațiile europene ne sunt cele mai la îndemână să le vizitităm. Zboruri scurte și medii, tarife accesibile, locuri cu o istorie de excepție și farmec european. Pentru că fiecare început de an este o nouă oportunitate să ne facem listele de călătorii, iată câteva recomandări!

Matera – dacă nu ai ajuns încă în acest loc mirific al Italiei, unul dintre cele mai vechi orașe locuite, anul acesta trebuie neapărat să o faci. Matera a fost desemnată Capitala Europeană a Culturii pentru anul 2019, așa că va fi mai strălucitoare ca niciodată.

Istanbul – pentru că este atât de aproape de România, îl lăsăm mereu pentru la anul. Prețurile sunt de excepție în perioada asta în Turcia, așa că nu mai amâna și vizitează orașul cu o vechime de 2.500 de ani.

Porto – chiar dacă TAP Portugal a renunțat să mai opereze din București pentru a doua oară, Portugalia merită vizitată. Și pentru că apusurile merg bine cu un pahar de vin, Porto e chiar o destinație de luat în calcul.

Aegina – dacă tot vrei să fugi în Grecia, pentru a mia oară, de ce să nu încerci și altceva în afară de celebrele sale insule? Un zbor scurt până la Atena și o călătorie la fel de scurtă cu cu vaporul și ai ajuns într-una dintre cele mai frumoase părți ale Greciei.

Disneyland Paris pentru că la urma urmei în noi zace un suflet de copil. Și tocmai bine că-i oferim șansa să-l salveze Spiderman și celebrii eroi Marvel care vor fi cireașa de pe tort anul acesta în parcul de distracții.

Un an nou plin de călătorii!

Citește și: Cinci destinații perfecte pentru luna noiembrie

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele