3 orașe europene pe care să le vizitezi iarna

0
1736

Europa are unele dintre cele mai frumoase locuri pe care să le vizitezi iarna. Indiferent ca vrei sa petreci un weekend sau o săptămână de relaxare, aici există o mulțime de zone de explorat. De la plimbările cu sania în catunele din Elvetia și pârtiile extraordinare de schi din Alpi, până la festivalurile gheții din diferite țări ale batranului continent.

Acestea fiind spuse, iată recomandările noastre de destinații perfecte pentru această perioadă!

Abiska, Suedia – este cea mai vizitată destinație din țară în sezonul de iarnă. Aici, soarele nu răsare timp de câteva săptămâni în lunile decembrie și ianuarie, dar acest fenomen face ca Abiska să fie unul dintre cele mai bune locuri de pe glob unde se poate observa minunata aurora boreală.

Veneția, Italia – Una dintre cele mai mari atracții ale iernii pentru turiști este Carnavalul de la Veneția. Desfăsurat an de an în luna februarie, evenimentul atrage peste un milion de oameni. Evenimentul este un adevarat spectacol: costume de epocă, baluri în palate, parade, artificii și serenade din gondole. Evenimentul este un adevarat spectacol.

Innsbruck, Austria- Orașul Innsbruck este capitala mondială a schiului și a snowboard-ului. Orașul a găzduit de doua ori Jocurile Olimpice de iarnă. Iubitorii sporturilor de iarnă  nu vor fi niciodată dezamăgiți, dimpotrivă. Cei mai putin aventuroși pot vizita locuința Casei Regale de Habsburg sau pot admira frumoasa arhidectură a orașului austriac.

Peisaje de iarnă care îți taie respirația, locuri desprinse din basm, nopți friguroase și pline de mister, toate acestea le poți descoperi în aceste destinații.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele