Viața de noapte în București. Cele mai populare cluburi pentru străini

0
77084

Turismul în România crește de la an la an, iar turiștii străini care ajung aici sunt încântați de modul în care românii petrec după lăsatul serii. Petrecăreții adesea optează pentru city break-uri în Capitală, cu scopul de a se distra în cluburi.

Bucureștiul, numit și „orașul plăcerii” de către un  ziarist de la New York Times, este  un loc extrem de vioi și modern, pe placul celor care își aleg vacanța în funcție de distracție și de viața de noapte pe care acesta o oferă.

Deși este un oraș plin de viață, capitala României oferă divertisment pentru toată lumea, dar și pentru toate bugetele. Este un oraș bine cunoscut pentru cultură, teatru și muzee, însă atrage turiști pentru viața de noapte picantă și plină de entertrainment.

Deși centrul istoric al Bucureștiului este plin de baruri și cluburi unde puteți găsi întotdeauna o petrecere, viața de noapte se concentrează, în special, pe weekend, pe cele mai populare cluburi, situate în tot orașul. Turiștii se pot bucura, de cele mai mari și impresionate cluburi de noapte din țară ce pot găzdui până la 2 000 de persoane.

Cele mai cunoscute cluburi în rândul turiștilor

Face Club Bucharest face față cu brio  exigențelor iubitorilor de distracție. Este cel mai mare club din București şi se află în Top 5 în întreaga lume!

Bamboo este cu siguranță cel mai cunoscut club din București. Clubul găzduiește cei mai renumiți DJ internaționali.

Nuba, format în prezent din două restaurante care se transformă în club la lăsarea nopţii, se numără printre cele mai populare locații din Bucuresti.

Loft, unul dintre cele mai populare locuri de fițe din Capitală. Aici își dau întâlnire vedete, persoane publice, oameni de afaceri. Cele mai frumoase petreceri private au loc în Loft.

Fratelli este unul dintre cluburile de lux bucurștene. Este ideal pentru a petrece momente de neuitat alături de cei mai buni DJ din țară și din lume, într-o locație cu un aspect stălucitor și plin de culoare. Perfect pentru o noapte nebună!

Nu este cel mai ordonat si cel mai curat oraș, însă Bucurestiul este perfect pentru turiștii care ziua pot savura cafeaua într-un loc modern, plin de culoare, iar noaptea, se bucură de distracția care începe devreme și ține până în zori.

 

Sursă foto: pixabay.com, Facebook Face Club Bucharest , Bamboo Club Bucharest, Nuba, , Loft www.fratelli.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele