Hărțile Sygic, disponibile și în limba română

0
553

Hărțile pentru planificarea călătoriilor ale companiei de navigare Sygic sunt acum disponibile și în limba română. Astfel, românii pot utiliza în limba nativă atât planificatorul web Sygic Maps, cât și aplicațiile mobile pentru  iPhone și Android care facilitează organizarea itinerariilor de călătorie și alimentează interesul pentru descoperirea unor locuri interesante.

Planificatorul web Sygic Maps și aplicațiile mobile Sygic Travel sunt disponibile în 19 limbi: română, engleză, arabă, cehă, chineză, olandeză, franceză, germană, maghiară, italiană, coreeană, poloneză, portugheză, rusă, spaniolă, slovacă, suedeză, turcă și ucraineană.

„Atât pentru aplicațiile pentru telefonul mobil cât și pentru website, limba este configurată automat pe baza setărilor de limbă prestabilite ale telefonului și respectiv ale browser-ului. În plus, pe lângă traducerea interfeței grafice, am tradus și descrierile celor mai importante obiective”, declară Barbora Nevosádová, Business Development Manager al Sygic.

Sygic Maps este prima hartă online care vizează, în special, călătoriile. Spre deosebire de alte hărți, Sygic Maps afișează obiectivele de interes direct pe hartă făcând astfel planificarea călătoriilor și navigarea mai ușoare ca niciodată.

Citește și: Cum să vezi cu bani puțini Singapore, cel mai scump oraș din lume

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele