A doua ediție a evenimentului Grecia Panorama va avea loc în perioada 18-20 ianuarie 2019

0
1589

În perioada 18-20 ianuarie 2019, vizitatorii sunt așteptați să ia parte la ediția a doua a evenimentului Grecia Panorama, la București, în incinta  World Trade Plaza, creat sub conceptul Explore the tastes of Greece.   

Gândit ca un festival al experiențelor grecești, evenimentul va dezvălui câte puțin din minunatul univers elen, atât din perspectiva gastronomică, cât și din cea turistică. Vor fi așteptați peste 3000 de vizitatori, să ia parte la o călătorie a simțurilor pe ritm grecesc. Cele două zile sunt destinate degustărilor de produse tradiționale grecești, prezentări de pachete de vacanță spre cele mai populare destinații din Grecia, precum și reprezentații artistice surpriză.

Evenimente cu gust

Nu vor lipsi nici demonstrațiile culinare live, care vor crea o atmosferă savuroasă, principală atracție fiind marcată de reprezentația celebrului chef Joseph Hadad, un mare iubitor al produselor culinare grecești.

Pe parcursul ambelor zile, organizatorii vor lansa o serie de tombole cu premii ce vor putea fi câștigate adhoc.

Evenimentul se va desfăsura sub auspiciile Ambasadei Greciei în România, Organizației Naționale de Turism a Greciei, Camera de Comerț Bilaterală Eleno – Romană, SETE, Hellenic Chamber of Hotels, Hellenic Hotel Federation și fedHATTA.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele