Austrian Airlines deschide un pop up café la București

0
5397

Austrian Airlines deschide un pop up café, în colaborare cu cafeneaua Beans&Dots. Din 5 în 11 decembrie 2018, iubitorii cafelei au șansa să guste specialitățile austriece și să pășească în cultura cafelei vieneze, la Café Viena, la Beans&Dots. 

Istoria cafelei vieneze

Viena și cafeaua au făcut istorie împreună începând cu inaugurarea primei cafenele din oraș, la finalul secolului al 17 lea. Compozitori precum Mozart, Beethoven și Josef Strauss, mai târziu scriitori și pictori precum Arthur Schnitzler, Gustav Klimt sau Egon Schiele se întâlneau acolo, dând cafenelei o semnificație cu totul aparte.

Atmosfera unică și rețetele speciale de cafea au ridicat cafeneaua la rang de instituție culturală, devenind din 2011 parte a patrimoniului cultural al UNESCO.

Cafeaua vieneză este preparată în diferite feluri și are o varietate deosebită de arome: Wiener Melange, Franziskaner, Einspänner, Maria Theresia sau Fiaker. Ce au în comun toate aceste specialități este acel sentiment special de apreciere pe care fiecare îl are atunci când degustă o cafea bună.

Pe lângă cafenelele tradiționalele, în ultimii ani, a apărut un nou val de cafenele moderne care au în meniu specialități vieneze. Această combinație naturală de tradiție și modernism creează o ambianță unică pe care o puteți savura doar în capitala Austriei.

Café Viena la Beans&Dots

Pentru a promova Viena pe piața românească, Austrian Airlines vă oferă o experiență exclusivistă în București.  Astfel, compania aeriană transformă o parte din spațiul Beans&Dots într-o cafenea tipic vieneză. În timp ce un barista austriac prepară rețete tradiționale de cafea, invitații pot încerca snacks-urile și produsele speciale de patiserie vieneză. Pe lângă toate acestea, la Café Viena, la Beans&Dots, vizitatorii pot participa la workshop-uri susținute de barista, învățând astfel cum să prepare cocktailuri din cafea. Multe alte surprize sunt pregătite celor care ajung la Café Viena în perioada 5-11 decembrie.

Extragere exclusivă de premii

În plus, pe lângă oferta de la Café Viena, vizitatorii pot participa la o tombolă, pe microsite-ul campaniei, cafea.austrian.com și pot primi cafele gratuite la Café Viena sau pot avea șansa de a câștiga premii exclusive, cum ar fi o călătorie unică cu Austrian Airlines la Viena, bilete de avion sau un set de valize premium Austrian Airlines.

Zburați cu Austrian Airlines

Austrian Airlines este compania aeriană națională a Austriei, operând zboruri în peste 130 de destinații la nivel mondial, având Vienna International Airport ca hub. În România, Austrian Airlines oferă zboruri directe București-Viena, de până la cinci ori pe zi. Compania aeriană are curse și de pe aeroporturile din Sibiu și Iași, cu legătură directă către Viena, de cinci ori pe săptămână.

Pe durata tuturor curselor de lungă distanță, pasagerii din clasa business beneficiază de serviciul special „cafenea deasupra norilor”, prin care Austrian Airlines le oferă cele mai populare și delicioase specialități de cafea vieneză.

Austrian Flugbegleiter Kurzstrecke; F&B // Austrian flight attendant short haul; F&B

Găsiți toate informațiile despre Café Viena@Beans&Dots, programul și opțiunile pentru participarea la tombolă accesand cafea.austrian.com.

Austrian Airlines

Austrian Airlines este compania fanion a Austriei. Cândva companie de stat și în continuare foarte apreciată, compania roș-albă operează zboruri către 130 de destinații din întreaga lume. Datorită poziției geografice favorabile și istoriei Austriei, aeroportul Vienna Schwechat este punctul de legătură între Est și Vest. Aproape 120 de zboruri zilnice dintre cele 400 duc către Europa Centrală și de Est. AUA, cum este adesea prescurtată în Austria, transportă anual aproape 12 milioane de pasageri. Echipa este formată din 7.000 de persoane, de 58 de naționalități. Din 2009, AUA este parte din Lufthansa Group. Austrian Airlines este, de asemenea, membru al Star Alliance, prima alianță globală a companiilor aeriene. Austrian Airlines este pe profit încă din 2012. A sărbătorit cea de-a 60a aniversare, în 2018. Poze cu Austrian Airlines și echipajul său minunat pot fi accesate aici: https://www.flickr.com/photos/austrianairlines

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele