Cosmin Tudoran: Călătoriile sunt cea mai bună modalitate de a investi în tine

0
2233

Pe Cosmin Tudoran îl știți cel mai probabil din playlistul vostru, după melodia ”Sunt Făt-Frumos, am paloşul gros”. El este cel care a pus bazele Ca$$a Loco, un proiect muzical total diferit pentru piața românească în 1999. Acum, Cosmin, cunoscut ca Profu’ de vin, se împarte între fotografie, scris, muzică și… călătorii. Despre acestea din urmă ne-a povestit în interviul de mai jos. Iată ce face el în călătorii și unde ar vrea să meargă în vacanță.

Filmul pe care speri să-l vezi în avion este: Unul HD, care să meargă ca uns. Acțiune sau dramolete, orice merge, căci după prima scenă oricum adorm.

Ultima carte pe care ai luat-o cu tine în vacanță este: „Bonobo și Ateul”, de Frans Del Waal.

Ai tendința de a pune în bagaj prea multe… Oh, I’m such a… Pun extrem de multe, am un anume protocol, cu pungulițe etc. Sunt cam disperat.

Concediul tău ideal este… La mare sau munte, undeva cu apă, saună și un pat imperial.

Ce ți-ar strica vacanța? Chematul în țară înainte de termen, cred. Altfel sunt cam nesimțit, dacă mi-am programat să mă relaxez nu prea mă poți deturna.

Ce preferi la un hotel? Spa-ul. Cred că sunt dependent de saună.

Ce apreciezi cel mai mult la partenerul de vacanță? Well, e greu de răspuns. Ideal ar fi ca partenerul să se conformeze ideilor de trip și să amâne shoppingul până când nu mai e nevoie de el.

Care este cea mai mare extravaganță pe care ți-o permiți în concediu? Hmm, cred că sticla de vin zilnică. În rest nu pot să declar extravaganțe.

Care este călătoria pe care ți-ar plăcea cel mai mult să o faci? Cu Orient Express, pe Route 66 și în Tibet.

Care este cea mai mare temere a ta când ești în străinătate? Să nu-mi pierd cardul.

Care este obiceiul pe care îl ai în vacanță și îl detești cel mai mult? Mă iubesc, deci nu am obiceiuri proaste. N-am obiceiuri, ci mă supun unor protocoale speciale de relaxare 🙂

Când călătorești, în ce situație ai minți? Adevărul este cea mai bună minciună.

Care a fost cea mai frumoasă vacanță a ta? Am o grămadă, deci aș zice că cea mai bună vacanță a mea din anul curent a fost Solden (n.r.: stațiune montană în Austria) în februarie și Iordania în ianuarie.

Care este lucrul fără de care nu pleci în călătorie?  iPhone 8Plus.

Care este motto-ul tău atunci când călătorești? Best way to invest in yourself (n.r.: Cea mai bună modalitate de a investi în tine).

Citește și: Iordania, spectaculoasa pe fiecare centimetru patrat, este destinatie disponibila si pe zboruri charter

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele