Bucharest City App, harta perfectă a Capitalei

0
938

În doar câteva cuvinte, Bucharest City App este cel mai bun prieten pe care îl poate avea în telefon un bucureștean, un expat sau un turist străin. Aplicația dezvoltată de Eventur este disponibilă gratuit pe iOS și Android, are o vechime de doi ani și aproximativ 100.000 de utilizatori unici.

Ce-ți oferă aplicația

În primul rând, Bucharest City App are funcționalități care-ți permit o navigare foarte ușoară. Utilizatorii au o agendă completă de evenimente, o listă mereu actualizată de locații, vouchere gratuite (am și testat unul de la Native Box) și multe alte funcționalități utile menite să ne facă viața mai simplă și mai frumoasă. Ca bucureștean, am găsit  informații noi despre oraș, m-am ghidat după ele și pot spune că au fost utile. Am încercat harta metroului, ocazie cu care am observat că aplicația îți dă informații și despre mersul autobuzelor de noapte, ceea ce mi se pare foarte tare!

Un alt plus al aplicației este categoria de home delivery pe care vă recomand să dați click. O să fiți surprinși de câte restaurante de proximate livrează mâncare la domiciliu.

Eu zic că merită descărcată, nu?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele