Cel mai lung zbor din lume va dura 20 de ore. De când și între ce destinații va fi operat

0
16590

Cel mai lung zbor direct din lume va dura 20 de ore, mai mult cu trei ore decât cel care deține recordul în prezent. Zborul va fi operat între Singapore și New York, din luna octombrie a acestui an, anunță compania Singapore Airlines.

Zborul va fi lansată pe 11 octombrie și va fi efectuat cu o aeronavă Airbus A350-900ULR (ultra-long-range). Aeronava are două clase, premium economy cu 94 de locuri și business class cu 67 de locuri.

Ruta va fi operată inițial de trei ori pe săptămână, luni, joi și sâmbătă, între Aeroportul Changi din Singapore și Aeroportul Internațional Newark Liberty din New York. Din 18 octombrie, Singapore Airlines va avea zboruri zilnic între cele două mega metropole.

Zborul va fi operat pe o distanță de 16.700 km și va dura efectiv 18 ore și 45 de minute. Biletele de avion vor fi puse la vânzare de astăzi, 31 mai.

În prezent, cel mai lung zbor din lume durază 17 ore și este operat între Perth, Australia și Londra, Marea Britanie, de compania aeriană australiană Qantas.

Citește și: Zbor non stop între Europa și Australia. Qantas a început operarea rutei Perth-Londra

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele