Cele mai apreciate aeroporturi din lume, unde o să te bucuri că ai o escală lungă

0
1406

Chiar dacă escalele lungi sunt plictisitoare, nu o să ți se mai pară că timpul trece greu dacă ajungi pe următoarele cele mai apreciate aeroporturi din lume. Iată care sunt, potrivit unui studiu Skytrax.

Locul 5: Aeroportul Internațional Hamad din Doha

Nr. pasageri anual: 37,3 milioane

Este considerat unul dintre cele mai complexe și luxoase aeroporturi din lume. Pentru a vizita Qatar, românii nu mai au nevoie de viză.

Locul 4: Aeroportul Internațional Hong Kong

Nr. pasageri anual: 70,3 milioane

Construit pe o insulă artificială, Aeroportul din Hong Kong are unele dintre cele mai populare facilități din lume. Românii pot intra fără viză în Regiunea Autonomă Specială Hong Kong.

Locul 3: Aeroportul Internațional Haneda din Tokyo

Nr. pasageri anual: 79,9 milioane

Aeroportul Haneda este apreciat pentru eficiența serviciilor, curățenie și posibilitățile de shopping. Românii nu au nevoie de viză pentru a intra în Japonia.

Locul 2: Aeroportul Internațional Incheon din Seul

Nr. pasageri anual: 57,8 milioane

Deschis în 2001, aeroportul oferă în prezent multiple facilități de shopping și de luat masa. În plus, aeroportul are chiar și un muzeu despre cultura sud-coreeană. Nici pentru Coreea de Sud, românii nu au nevoie de viză.

Locul 1: Aeroportul Internațional Changi din Singapore

Nr. pasageri anual: 62,2 milioane

Cel mai bun aeroport din lume este și anul acesta Aeroportul Internațional Changi din Singapore, care impresionează cu arhitectura sa, eficiența, posibilitățile de shopping și mâncare, cu zone de divertisment, spa-uri și zone verzi. Românii pot intra fără viză în Singapore.

Tu unde ai vrea să călătorești?

Sursa foto: Sorbis/Shutterstock.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele