Dubaiul, printre destinațiile preferate pentru vacanțele de final de an

0
653

Cererea pentru Dubai și emiratele vecine Ajman, Fujairah, Ras al Khaimah a crescut anul acesta cu 18%, în perioada octombrie 2017 – martie 2018 fiind disponibile curse directe cu plecare din București și Cluj-Napoca. Emiratele sunt destinații preferate pentru temperaturile ridicate în această perioadă și pentru faptul că turiștii îmbină plaja cu shoppingul, distracția în parcurile tematice sau safariul în deșert.

Oferta Paralela 45 cuprinde cazare la trei, patru și cinci stele, cele mai multe din hotelurile de cinci stele fiind de lanț, situate pe plajă, care oferă, ca tip de masă, de la mic dejun până la all inclusive, la tarife care încep de la 490 de euro/persoană, cu taxe incluse. Pentru fiecare dintre cele patru emirate există și oferte pentru vacanța de revelion, care conțin programe speciale, la tarife începând de la 800 de euro/persoană, cu taxe incluse.

“Dubaiul este locul preferat pentru trecerea dintre ani al multor români, festivalul de shopping din luna ianuarie este, de asemenea, o atracție, dar în ultima vreme au vrut să descopere și plajele întinse din Ajman, zona montană și sporturile nautice din Fujairah, resorturile all inclusive din Ras al Khaimah”, declară Ondina Dobriban, directorul general al Paralela 45.

Ofertele continuă în noiembrie și decembrie cu Maldive și Insula Sal din Arhipelagul Capului Verde, de la 2.068 de euro/persoană pentru zece zile, inclusiv Revelionul, in Maldive, respectiv  1.169 de euro/persoană pentru o săptămână în Insula Sal. Sunt destinații preferate pentru peisajele exotice cu plaje aurii kilometrice, palmieri și ape turcoaz, pentru care până la finalul lunii septembrie s-au făcut rezervări și pentru 2017, și pentru 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele