Val Thorens, Franta, a fost desemnat cel mai bun resort de schi din lume

0
1452
Val Thorens a castigat, pentru al doilea an, titlul de cel mai bun resprt de schi din lume

Resortul situat în Alpii Savoiei, Franța, a câștigat weekendul acesta, pentru al doilea an consecutiv titlul de cel mai bun resort de schi din lume, în cadrul galei World Ski Awards 2014, organizată în Austria. Cu o istorie de 40 de ani, resortul francez și-a înscris în palmares numeroase premii de specialitate, printre care amintim titlul de cel mai bun resort de schi din Europa în 2013 și cel mai bine modernizat resort european de schi în 2013.

Dacă vreți să petreceți o vacanță la schi în Alpii francezi, puteți afla mai multe despre resortul Val Thorens de pe pagina sa de web. 

În cadrul galei World Ski Awards au mai fost acordate și alte premii, atât la nivel de țară, cât și la nivel global:

  • Stein Eriksen Lodge SUA – Cel mai bun hotel de schi
  • InterContinental Davos Elveția – Cel mai bun hotel de schi deschis recent
  • The Vale Niseko Japonia – Cel mai bun boutique hotel de schi
  • Bighorn, Revelstoke Canada – Cea mai buna cabană de schi
  • Chalet Quezac Franța – Cea mai buna cabană de schi deschisă recent

Informații detaliate despre premiile pe categorii și câștigători puteți găsi pe worldskiawards.com.

P.S.:

Ca o curiozitate, că tot ne lăudăm, ce-i drept doar unii dintre noi, cu ofertele noastre de vacanțe la schi și ne întrebăm mirați, tot doar unii dintre noi, de ce bulgarii au mult mai mulți turiști străini în sezonul de iarnă. Răspunsul ni-l oferă tocmai faptul că în cadrul galei World Ski Awards 2014 au fost decernate si patru premii pentru cel mai bun resort de schi, cel mai bun hotel de schi, cel mai bun boutique hotel de schi și cea mai buna cabană de schi din Bulgaria. În schimb, România nu apare pe lista țărilor recunoscute la nivel mondial ca având stațiuni și resorturi de schi ce merită a fi luate în considerare atunci când plănuiești o vacanță la schi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele