Ryanair și EasyJet ar putea zbura în Kenya

0
1932

Ryanair și EasyJet sunt „curtate” de reprezentanții turismului din Kenya pentru a introduce zboruri către destinația din Africa de Est. Dacă discuțiile s-ar concretiza, zborurile din Europa către Kenya ar fi dura 11 ore și astfel ar fi cele mai lungi curse pentru cele două companii aeriene low-cost, scrie BusinessLive.ca.za.

Asttfel, Ryanair și EasyJet ar putea lansa zboruri din Londra și Dublin către Mombasa, cea mai cunoscută stațiune din Kenya, recunoscută pentru plajă. Kenya are nevoie de zboruri din Europa pentru a dezvolta turismul local.

Mombasa este al doilea cel mai mare aeroport din Kenya, după capitala Nairobi, fiind recunoscută pentru posibilitatea de a cunoaștea viața sălbatică în safari, pe lângă posibilitățile de plajă.

În prezent, în afara orașelor europene, Ryanair zboară în Maroc, iar EasyJet în Egipt, însă cursele aeriene durează câte cinci ore.

Kenya se așteaptă ca numărul vizitatorilor să crească anul acesta cu 18% datorită îmbunătățirii securității și a infrastructurii, precum și de extinderea mărcilor hoteliere globale. În 2017, sosirile au crescut cu 10% la aproape 1 milion de turiști, potrivit Biroului Național de Statistică din Kenya. Kenya Airways, compania aeriană națională, va introduce zboruri directe către SUA în octombrie și intenționează să adauge până la 20 de destinații noi în următorii cinci ani.

Citește și: Maratonul pe care mai mult ca sigur vrei sa-l alergi

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele