Cinci destinații ideale pentru plajă în această toamnă

0
6720

Deși temperaturile încep să scadă în România, vara încă nu s-a terminat în alte locuri. Așa că dacă încă nu te-ai săturat de plajă, mare și soare, îți recomandăm cinci destinații în care să te bucuri de o vară prelungită.

Malta

Malta este o destinație completă și versatilă, care poate fi vizitată pe tot parcursul anului datorită temperaturilor care se mențin ridicate inclusiv iarna. Într-un city break de patru zile pot fi vizitate capitala Valletta, orășelul Mdina și Popeye Village.

Cei care vor să se relaxeze și la plajă pot adăuga două-trei zile vacanței lor, timp în care pot explora insulele Comino și Gozo. Cele mai populare zone pentru plajă sunt Laguna Albastră, Golden Bay și Mellieha Bay.

Coasta de Azur

Considerată o destinație exclusivistă, Coasta de Azur poate fi vizitată cu mai puțini bani dacă nu mergi când este vârf de sezon, ci de exemplu toamna. Îți recomandăm să te cazezi în Nisa, unde prețurile sunt mai mici în general, atât la hoteluri, cât și la restaurante și să explorezi zilnic ce te interesează de pe Coasta de Azur.

Ideale pentru plajă: Nisa, Villefranche-sur-Mer și Cannes

Cele mai frumoase locuri sunt orășelul Eze, Antibes, Villefranche-sur-Mer, Insula Porquerolles și Monte Carlo.

Dubai

Aproape de România, la 5 ore de zbor, Dubai este o destinație ideală pentru un sejur la plajă toamna, primăvara și iarna, are o mulțime de atracții turistice și este o destinație accesibilă ca preț. Cele mai apreciate plaje sunt Jumeirah, Al Sufouh Beach, Kite Beach, Al Mamzar Open Beach.

Să mergi în Dubai înseamnă să călătorești un pic în viitor. Măcar o dată în viață merită să descoperi un oraș construit de la zero în mijlocul deșertului și să te minunezi de toată infrastructura spectaculoasă pe care o vei vedea. Nu mai zic de zgârie-nori și de opulența de pe stradă.

Cipru

Aproape de România și o destinație caldă mai tot timpului, Cipru este o opțiune bună pentru o vacanță la plajă în septembrie sau octombrie. Pe lângă vremea bună, Cipru este apreciat pentru prețuri mai mici decât alte destinații din Europa.

Cele mai frumoase plaje sunt: Konnos Bay din Ayia Napa, Lara Bay din Peninsula Akamas, Porto Pomos, Nissi Beach, Paramali Beach

Tel Aviv

Tel Aviv este un oraș cosmopolit, cunoscut pentru petreceri și distracție pe plajă. Orașul israelian este ideal pentru un city break sau un sejur la plajă, inclusiv toamna, când temperaturile sunt destul de ridicate. Aici ajungi cu un zbor direct din București, inclusiv unul low cost.

Ce poți să vezi în Tel Aviv: Situl istoric Jaffa, Vechiul port, Turnul Shalom, Plaja Gordon, Parcul Hayarkon, Piața Rabin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele