Maratonul pe care mai mult ca sigur vrei să-l alergi

0
805
Sursa foto: France Bleu

Dacă ideea ta de triatlon include aperitive, antreuri și degustări de vinuri atunci, cu siguranță, trebuie să alergi maratonul Medoc-ului. Are loc anual, în fiecare Septembrie, în Bordeaux (Franța), și este o cursă de 41 de kilometri, unde toți participanții trebuie să se oprească și să deguste 23 de tipuri de vin și, în același timp, pot degusta diverse tipuri de brânză, scoici și înghețată. În pofida condițiilor vitrege ale maratonului, niciun participant nu a murit, chiar dacă au existat și derapaje. Așa-i că vrei să participi?

Durata întrecerii este de aproximativ șase ore și jumătate, iar participanții sunt încurajați să nu se grăbească să termine cursa. Încă un mic detaliu, toți participanții la maraton au ca ținută obligatorie fancy.

Interzis minorilor

Înregistrarea la Maratonul Medoc-ului costă 87de euro, iar limita maximă de participanți este de 8.500. De asemenea, nu poți participa dacă te-ai născut după 9 Septembrie 1997. Anul acesta cursa are loc pe 8 septembrie, toate locurile au fost deja ocupate, te mai poți înscrie doar pe lista de așteptare. Sau mai poți merge la Bordeaux ca turist și să-i privești pe maratoniști de pe margine.

Nu-i niciodată prea târziu să te antrenezi pentru maratonul de anul următor, așa că o sticlă de vin de Bordeaux este primul pas în acest sens.

Citește și: Dinner in the Sky, o experiență care merită trăită la o degustare de vin

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele