Romania, inclusa de un jurnalist american in top trei destinatii turistice ale anului 2015

0
2140
Sibiu
Sibiu Foto: Tudor Cernea

Finalul sau începutul fiecărui an ne inspiră mereu să schițăm planuri de călătorie pentru cele 12 luni ce se aștern înaintea noastră, precum niște pagini albi de roman ce abia așteaptă să fie scrise. Iar pentru cei care își caută inspirația în recomandările călătorilor cu experiență, topurile cu destinații turistice în vogă ori poate mai puțin vizitate de fluxurile mari de turiști reprezintă impulsul de care aveau nevoie.

Dacă mai aveați nevoie de un motiv, pretext, imbold sau cum vreți să-i mai spuneți, pentru a fi turiști în România, un jurnalist american, de la cotidianul Morning Sun, din Michigan, a inclus țara noastră pe lista lui de top trei destinații turistice ce merită vizitate în cursul acestui an, alături de Hong Kong și Virginia, SUA.

„Prea puțin vizitată de turiștii americani, Romania și, mai ales Transilvania, mustesc de farmecul aparte al Lumii Vechi. Veți descoperi sate micuțe, construite în jurul vechilor biserici saxone fortificate, vinuri excelente și mâncăruri excepționale. Iubitorii de natură vor aprecia cu siguranță excursiile la Vulcanii Noroioși, din regiunea Buzău. Raportul preț-calitate poziționează foarte bine România, comparativ cu celelalte destinații europene considerate destul de scumpe. Și, dacă sunteți pasionați, nu uitați că aici puteți merge pe urmele celebrului conte Dracula”, scrie jurnalistul Dennis Lennox în articolul său.

Ivisit.ro vă recomandă și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele