În 1918, granițele României moderne prindeau contur în Europa. În 2014, România apare pe harta turistică a lumii drept una dintre cele 10 destinații ale anului 2015 recomandate de faimosul ghid de călătorie Lonely Planet. Și tot în 2015, Ivisit.ro vă propune să redescoperim România împreună.

În fiecare lună a anului viitor, vă vom prezenta o regiune turistică a României. Articolele noastre vor fi un pretext pentru a (re)descoperi atât istoria unor castele, orașe, cetăți, monumente, biserici sau atracții naturale, cât și poveștile unor oameni care, datorită pasiunii lor, promovează, într-o măsură mai mică sau mai mare, frumusețile României. De asemenea, vom publica și articole cu recomandări de călătorie fie ale unor persoane care s-au născut ori locuiesc în regiunile prezentate, fie care au vizitat zonele respective și ne pot da sugestii interesante, din propria experiență.

Am decis să anunțăm lansarea campaniei de Ziua Națională pentru a marca, în felul nostru personal, cei 96 de istorie modernă a României și pentru a puncta, simbolic, dorința echipei Ivisit.ro de a contribui la promovarea turismului românesc.

Și pentru că nu vrem să trăim într-un glob de sticlă, iar părerile cititorilor noștri sunt importante, așteptăm sugestiile voastre, cu privire la destinațiile despre care v-ar plăcea să citiți în cadrul campaniei „Redescoperim România”. Dați-ne de veste și dacă aflați despre evenimente faine sau dacă descoperiți oameni cu povești interesante, care au legătură cu domeniul turismului, și noi promitem că vom publica, în cadrul campaniei, articole despre subiectele respective.

Ne puteți scrie prin intermediul sistemului de comentarii de pe www.ivisit.ro, pe adresa de e-mail ivisitro@gmail.com sau pe pagina noastra de Facebook. Iar daca doriți să ne urmăriți pe Google+, Twitter, Pinterest sau Facebook, puteți citi toate postările noastre urmărind hashtagul #redescoperimRomania, creat special pentru campania Ivisit.ro.

Ivisit.ro vă recomandă și: