Inca o saptamana de vacante ieftine prin programul “Litoralul pentru toti”

0
4566

În premieră, programul “Litoralul pentru toţi” se prelungeşte cu o săptămână, în perioada 15-22 iunie. 21 de hoteluri din Mamaia, Eforie Nord, Eforie Sud, Neptun, Jupiter, Saturn şi Venus vor oferi turiştilor vacanţe reduse şi cu 50%.

lista hoteluri LPT prelungire

„Vrem să stimulăm astfel să vină la mare și persoanele cu venituri mici și foarte mici, care, din păcate, sunt din ce în ce mai multe în România”, a declarat Dragoș Răducan, vicepreședintele Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Până pe 15 iunie, 53 de hoteluri au pus la dispoziție peste 3.000 de camere la tarife reduse. În program s-au înscris unități de cazare din stațiunile: Cap Aurora, Eforie Nord, Eforie Sud, Jupiter, Mamaia, Saturn, Vama Veche, Venus.

Pentru șase nopți petrecute în Mamaia turiștii plătesc între 235 de lei la hoteluri de 2 stele, fără mic dejun și 605 lei la cele de 5 stele, cu mic dejun inclus. În continuare, turiștii pot opta pentru o vacanță în regim all-inclusive, la tarife foarte avantajoase. Cinci nopți de cazare costă de la 765 de lei de persoană la un hotel de 3 stele la 985 de lei de persoană la o unitate de 5 stele. În această sumă intră: trei mese pe zi servite în regim bufet, băuturi incluse, acces gratuit la locurile de joacă pentru copii, piscine, șezlonguri și umbrele pe plajă.

Tarifele sunt chiar mai accesibile în stațiunile din sudul litoralului, precum Jupiter, Saturn sau Vama Veche, unde prețul unui sejur de șase nopți pornește de la 179 de lei de persoană la o unitate de 2 stele, fără mic dejun, și ajunge la 469 de lei de persoană la un hotel de 5 stele, cu mic dejun inclus.

De la debutul ediției 2014 a programului „Litoralul pentru toți”, peste 6.000 de români au beneficiat de vacanţe reduse pe litoral. Aceștia s-au orientat mai ales către stațiunile Mamaia și Eforie Nord.

În fiecare an, FPTR pune la dispoziția turiștilor și alte programe speciale: „O săptămână la munte”, „Weekend în București” și prin intermediul membrilor săi: „Vacanțe la țară” – ANTREC; „O săptămană de refacere”, „Hai la bai”, „Wellness balnear”, „Decada balneară” – OPTBR.

Ivisit.ro vă recomandă şi:

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele