Street Delivery 2014: Trei orase si trei zile de evenimente urbane pe strazi inchise traficului rutier

0
1003
Street Delivery 2013

Dacă nu v-ați făcut deja planuri să plecați din oraș în weekend, vă recomandăm evenimentele urbane organizate, în trei orașe mari din țară: București, Iași și Timișoara, sub egida Street Delivery 2014, tematica de anul acesta fiind societatea mobilă. Cea de-a noua ediție a Street Delivery din Capitală se va extinde de pe str. Artur Verona și în Piața George Enescu, iar la Timișoara va avea loc, de data aceasta, pe strada Mărășești.

Bucureștenii vor putea participa, de mâine și până duminică, la ateliere de sticlărie, de olărit sau de cioplit în piatră, vor putea face tururi virtuale prin clădiri de patrimoniu, la șezători urbane și vor putea fac troc cu cărți. De asemenea, organizatorii au pregătit workshopuri speciale pentru iubitorii de dans și de teatru, iar cinefilii vor putea urmări scurt-metraje NexT și filme documentare. Și pentru copii sunt programate numeroase activități, artiștii de pe strada Artur Verona pregătindu-le ateliere de creat măști, de grădinărit urban sau de construit și de creat hărți. Piața George Enescu, inclusă pentru prima dată în programul Street Delivery, va găzdui numeroase concerte.

La Timișoara, Street Delivery a ajuns la cea de-a opta ediție, iar principalele evenimente se axează pe ideea atelierelor de arhitectură, ecologie, film, dans, artă și societate civilă. Vor avea loc și numeroase concerte, printre cei mai cunoscuți artiști numărându-se Blazzaj, Moonlight Breakfast, Theory of Mind și Maria Răducanu&Pedro Negrescu.

În Capitala Moldovei, Street Delivery le propune ieșenilor, la cea de-a doua ediție, ateliere de arhitectură, de arte vizuale, de sport, gastronomie și, de asemenea, multe concerte.

Programul integral al celor evenimente Street Delivery organizate weekendul acesta pot fi consultate pe site-ul 2014.streetdelivery.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele