CFR Călători introduce, din 14 iunie, Trenurile Soarelui, spre Litoral şi Deltă, care vor asigura legături directe dus-întors cu staţiunile de la Marea Neagră şi facilităţi turistice din Delta Dunării.

40 de trenuri suplimentare vor circula în perioada 14 iunie – 15 septembrie. Jumătate dintre ele sunt trenuri InterRegio şi Regio, care vor asigura zilnic legătura directă între toate regiunile ţării şi staţiunile de la Marea Neagră. Altele vor circula, în orele de vârf, între stațiuni.

Patru trenuri (două dus, două întors) vor asigura zilnic legătura cu Delta.

Din 28 iunie pornește și trenul tradiţional destinat tinerilor, care va circula zilnic pe ruta Sibiu – Râmnicu Vâlcea – Piteşti – Bucureşti Nord – Constanţa și staţiuni – Mangalia şi retur. Trenul Tineretului va pleca din Sibiu la ora 17:45, va circula pe parcursul nopţii cu tranzit prin Bucureşti Nord (plecare la ora 2:30), şi va ajunge la Constanţa la ora 6:21/Mangalia la ora 8:08.

Nu numai că au la dispoziție mai multe trenuri spre mare,  ci pot cumpăra și bilete la prețuri reduse. Pasagerii CFR Călători beneficiază de o reducere de 10% pentru biletul dus-întors și între 10 și 25% la cumpărarea cu anticipație. În plus, la trenurile cu regim de rezervare, pentru biletele cumpărate online se acordă o reducere suplimentară de 5%. 

Ivisit.ro îţi mai recomandă şi: