În Las Vegas s-a inaugurat muzeul Marijuana

0
1463
Foto: Pixabay

Ce se întâmplă în Vegas nu rămâne în Vegas! Cel puțin când ne referim la canabis și povestea sa, distribuită în social media. Mai exact, când ne referim la cea mai nouă atracție din Las Vegas, muzeul dedicat canabisului și lucrurilor relaționate acestuia, pe numele său Cannabitation.

Deschis la final de septembrie, în centrul Las Vegas-ului, este un muzeu care pune mare accent pe social media și pe distribuirea fotografiilor în mediul online. Luminile au fost foarte bine poziționate astfel încât fiecare selfie realizat să nu necesite filtre de editare. După cum a declarat proprietarul muzeului, noul obiectiv turistic va destigmatiza marijuana, vizitatorii putând afla o mulțime de lucruri despre producerea și utilizarea acesteia. Fără a o consuma!

Cel mai mare bong din lume

Mai mult, în muzeu, se regăsește cel mai mare bong din lume, cu o înălțime de 7 metri, realizat de Jerome Beker Design.

Muzeul va primi doar vizitatori cu vârsta peste 21 de ani, iar turul va dura aproximativ o oră, timp în care vor fi purtați prin cele 2 secțiuni ale muzeului. Oricum, fiecare cameră a muzeului spune o altă poveste a canabisului, permitând vizitatorului să vadă întreg procesul de cultivare.

Biletele de intrare costă între 24 și 42 de dolari

Citește și: Cele mai frumoase librării din lume

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele