Compania low-cost Eurowings lansează zboruri long-haul către SUA și destinații exotice

0
2786

Eurowings, companie low-cost subsidiară Lufthansa Group, lansează primele sale zboruri long-haul către Las Vegas și mai multe destinații exotice, cu plecare din Germania, scrie Breaking Travel News.

Primul zbor lung curier a fost operat la începutul acestei săptămâni din Munchen către Las Vegas. Zborurile sunt operate săptămânal în zilele de luni și joi, iar prețurile pornesc de la 190 euro/segment.

După Las Vegas vor fi lansate zboruri săptămânale către Cancun (Mexic) pe 19 aprilie și Mauritius din 21 aprilie și către Fort Myers (Florida) din 1 mai, rută operată de două ori pe săptămână.

Zboruri long-haul și către alte destinații exotice

Eurowings nu se oprește aici cu noutăți. Pe timpul verii vor fi introduse zboruri săptămânale către destinații din Caraibe cum ar fi Varadero, Cuba (din 2 mai), Punta Cana, Republica Dominicană (din 4 mai), Montego Bay, Jamaica (din 18 iulie) și Puerto Plata, Republica Dominicană (din 19 iulie).

 De asemenea vor exista zboruri și către continentul africa, la Windhoek în Namibia (din 7 mai) și către cel asiatic, la Bangkok în Thailanda (din 15 iunie).
„Cu un total de 15 noi rute lansate și 41 de destinații acoperite din Munchen, vom avea o creștere dublă și vom ajunge la două milioane de pasageri”, susține Oliver Wagner, directorul comercial al Eurowings.
Pentru extinderea numărului de zboruri, Eurowings alocă trei aeronave Airbus A330 bazei din Munchen.
Sursa foto: Gaschwald/Shutterstock.com

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele