Grecia 2014: Una dintre cele mai frumoase plaje din lume, inaccesibila turistilor pana la mijlocul lunii iulie

1
7048
Plaja Myrtos, din Kefalonia Foto; greece.greekreporter.com

Turiștii care vor ajunge, până la mijlocul lunii iulie, pe insula Kefalonia, din Grecia, nu vor putea admira celebra plajă Myrtos, inclusă de TripAdvisor în topul celor mai frumoase 100 de plaje din lume. Motivul: drumul de acces către plajă a fost închis de către autoritățile locale pentru efectuarea unor lucrări de reparații, relatează Greek Reporter.

Drumul a fost grav avariat de cutremurele care au afectat insula în cursul acestui an, iar recentele ploi torențiale au provocat și mai multe pagube, determinând autoritățile locale să demareze, mai devreme decât planificaseră, lucrările de refacere a căii de acces către plaja Myrtos. Inițial, proiectul fusese programat pentru această toamnă, la finalul sezonului estival.

Astfel, până la mijlocul lunii iulie, chiar înainte de vârful de sezon turistic, drumul va fi închis pentru reparații. În replică, oamenii de afaceri locali au acuzat guvernul și autoritățile insulei că au amânat, nejustificat, lucrările de refacere a drumului, care ar fi putut fi efectuate înainte ca insula să fie plină cu turiști.

Plaja Myrtos este una dintre cele mai cunoscute din Grecia, fiind una dintre imaginile simbol utilizate în campaniile de promovare a turismului grecesc. Recent, plaja a fost inclusă, alături de alte trei plaje din Grecia, în topul celor mai frumoase 100 din lume.

Ivisit.ro vă recomandă şi:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele