EasyJet te conectează cu Virgin pentru zborurile transatlantice

0
1848

EasyJet se parteneriază cu Virgin-ul lui Richard Branson pentru a-și duce pasagerii în America și Canada. De ceva vreme, miza companiilor low cost devine operarea transatlantică. Cum nu dispun, încă, de avioane care să le permită acest lucru, primul pas e parteneriatul cu cei care zboară deja din Europa către America.

Cu Virgin Atlantic, EasyJet va avea acces la rute precum Las Vegas, Orlando, Antigua și Santa Lucia, cu plecare din Londra, de pe aeroportul Luton. Fiind vorba de 2 companii diferite, pasagerii vor fi nevoiți să-și ia bagajele de cală după primul zbor și să facă din nou check-inul pentru cel cu conexiune.

Citește și: Bagaj de vacanță: obiecte vestimentare esențiale care te pot salva în orice situație

Nu este singurul partenariat de aces tip al lui EasyJet. Nu cu foarte mult timp în urmă, a bătut palma cu Singapore Air astfel încât pasagerii săi să se poate îmbarca din Milano pe zborurile transatlantice ale companiei asiatice.

Prima încercare de astfel de cooperare a fost făcută anul trecut, cu operatorul canadian Westjet și cu Norwegian Air Shuttle ASA. Zborurile erau disponibile doar pasagerilor cu curse cu escală de minimum 2 ore și jumătate.

EasyJet este al doilea cel mai mare operator low cost din Europa, iar competitorul Ryanair tatonează, de asemenea, terenul pentru astfel de parteneriate.

Citește și: Cât te costă să trăiești o lună în Europa

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele