Cinci destinatii perfecte pentru luna noiembrie

0
14637

Noiembrie nu este o lună tradițională pentru vacanțe, de cele mai multe ori, în această perioadă vremea este mohorâtă în Europa, iar toamna își intră în drepturi. Gândul ne stă mai degrabă la planificarea vacanțelor de sărbători. Și, totuși, o mică vacanță în noiembrie ne poate ajuta să ne relaxam și, în plus, poate fi foarte ieftină, din moment ce nu este super sezon turistic.

Iată trei motive pentru care să alegi să mergi într-o vacanță în luna noiembrie:

  1. Este luna cu cele mai ieftine bilete de avion și cele mai multe promoții
  2. Companiile aerine nu sunt singurele care îşi reduc tarifele, și hotelurile oferă cazare mai ieftină.
  3. Fluxul de turiști nu este mare.

Acestea fiind spuse, iată recomandările noastre de destinații perfecte pentru această perioadă!

Dubai

Deși ați crede că odată cu luna noiembrie dispare tot soarele, sunt multe destinații de vacanță unde mai putem să ne bucurăm de o baie în apa mării sau să ne  relaxam la plajă. Dubai este destinația preferată de turiști datorită temeraturilor ridicate din aceasta perioadă. Termometrul arată pentru luna noiembrie maxime medii de 32°C și o temperatură minimă de 26°C.

Tbilisi

Este capitala și cel mai mare oraș al Georgiei.  Este locul ideal pentru un weekend prelungit cu mancare bună, vin si băi termale de întinerire. Tbilisi este considerată una ditre cele mai vechi așezări ale lumii, cu un aspect pitoresc și clădiri arhitecturale. Capitala georgiană este o combinație atrăgătoare de influențe europene și asiatice explorată cu ușurință în câteva zile. Tarom a introdus la final de octombrie zbor direct către această destinație, așa că-i momentul potrivit să ajungeți în Tbilisi.

Disneyland Paris

Ce-ar fi dacă am redeveni copii, măcar pentru o zi-două? Disneyland Paris este o lume extraordinară ce merită explorată în cele mai mici detalii atât de copii cât și de adulți. Disneyland Paris oferă numeroase atracții, fiind o destinație de vacanță ideală pentru întreaga familie. Chiar dacă temperaturile în această perioadă sunt scăzute, adrenalina o sa-ți tină de cald. Plus că puhoiul de oameni din timpul verii dispare și aglomerația nu mai pare o povară.

Istanbul

Întins pe cele două maluri ale strâmtorii Bosfor, Istanbul este unicul oraș din lume a cărui suprafață se întinde pe două continente, Europa şi Asia. Nu ratați plimbarea peste podul care leagă cele două continente. Istanbul este un oraș de vis cu oameni deosebiți, bazare cu de toate, mâncare extraordinară si multe obiective turistice. Situația lirei turcești este în favoarea turiștilor, așa că-i momentul ideal să vizitați Istanbulul.

Egiptul

Este o țară fascinantă, cu o istorie de mii de ani și o cultură bogată în tradiții și obiceiuri.  Pentru turistul internațional (european), zonele de cazare în Egipt sunt Sharm El Sheikh și Hurghada. Cu o creștere spectaculoasă a numărului de turiști străini de la un an la altul, Egiptul urcă și în topul preferințelor românilor, pentru care iarna aceasta sunt disponibile cu 50% mai multe pachete de vacanță pentru relaxare la soare, ori circuite și croaziere. Cocktail Holidays lansează în premieră pentru piața românească curse charter speciale București – Cairo, București – Luxor pentru Crăciun și Revelion, dar și București – Hurghada nu numai de sărbători, ci și în prima săptămână din ianuarie.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele