Disneyland Paris se extinde: ce noi atracții vor fi în parcul de distracții

0
2894

Disneyland Paris are un plan fabulos de extindere. Reprezentanții parcului de distracții vor investi 2 miliarde de euro în dezvoltarea unor noi zone tematice, inspirate din producțiile Marvel, Frozen și Star Wars, a anunțat recent Robert A. Iger, președintele și CEO-ul companiei Walt Disney.

Investiția va fi făcută în extinderea parcului Walt Disney Studios Park, care va fi dezvoltat în mai multe faze, începând din 2021. Pe lângă crearea celor trei zone inspirate din Marvel, Frozen și Star Wars, în parc va mai fi un nou lac, folosit ca punct principal pentru experiențe distractive și pentru conectarea zonelor noi.

Pariu pe Marvel

De asemenea, tot în februarie, Disneyland Paris a anunțat că va deschide o nouă atracție cu tema Marvel, parte din parcul Walt Disney Studios. Mai mult, în 2020, va fi deschis hotelul New York – The Art of Marvel, care pune în prim-plan personajele din Iron Man, The Avengers și Spiderman, printre altele.

Noile zone vor expune unele dintre cele mai cunoscute și apreciate povești și personaje Disney, marcând celebrarea aniversării de 25 de ani de activitate a Disneyland Paris. Totodată, cu această ocazie, vizitatorii au parte de un program complex, care cuprinde, printre altele, Vara Supereroilor Marvel, unde pot fi întâlnite personajele din film.

Disneyland Paris a fost vizitat de peste 320 de milioane de turiști din 1992 până în prezent și aduce 6,2% din veniturile în turism din Franța. Pentru Disneyland Paris lucrează 16.000 de angajați reprezentând 100 nationalități diferite.

Cat te costa o vacanta la Disneyland Paris?

Cei care cred ca o singura zi este de ajuns pentru descoperirea parcului se inseala. Tocmai de aceea recomandam un city break chiar la Disneyland Paris. Parcul dispune de facilitati de cazare, hoteluri de la 2 la 5 stele, tocmai ca turistii sa nu piarda nicio secunda de distractie. In functie de ofertele agentiilor, preturile pornesc de la aproximativ 250 euro plus tva (doar hotel si biletele de intrare incluse). Pretul unui bilet de avion pana la Paris variaza intre 100 si 200 de euro, in functie de momentul achizitiei.

Sursa foto: wonrin/Shutterstock.com

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele