Cele mai infricoșătoare locuri din lume. Ai vrea să le vezi?

0
3304

Dacă v-ați săturat de destinațiile consacrate, ori de stațiunile cu hoteluri all-inclusive, și vreți ceva deosebit, vă recomandăm cele mai înfricoșătoare și stranii locuri pe care le-ați putea alege ca destinație de vacanță. Sau măcar să le vizitați dacă ajungeți în zonă!

Pădurea Hoia Baciu – România

Acest loc atrage mulți curioşi, amatori de paranormal. I se mai spune si Triunghiul Bermudelor de România, pădurea luând numele de Horia Baciu, în baza poveștii cu ciobanul care și-a pierdut turma de oi.

Este considerat unul dintre cele mai intense locuri cu privire la activităţi paranormale (apariții de fantome, OZN-uri și alte fenomene misterioase), devenit atât de celebru încât cei de la The Guardian l-au inclus în top 10 al celor mai înfricoșătoare destinații europene.

Cei care vizitează locul povestesc lucruri terifiante care dau fiori reci chiar şi celor mai curajoşi.

Aokigahara – Pădurea sinucigaşilor, Japonia

Pădurea Aokigahara, situată la poalele muntelui Fuji este al doilea cel mai popular loc de sinucideri din lume, după Golden Gate Bridge din San Francisco.

Se spune că acest fenomen a început după lansarea cărții „Black Sea of Trees” („Marea Neagră a Copacilor”), scrisă de Kuroi Kiju, în 1990, a cărei poveste se încheie cu doi iubiți care se sinucid în pădurea Aokigahara. Astfel încât, în fiecare an, poliția japoneză repurează zeci de cadavre, cele mai multe descoperite de turiști. La intrarea în pădure, autoritățile au montat un panou pe care este scris: “Viața ta este un dar prețios de la părinții tăi. Te rog gândește-te la părinți, frați și copii. Nu te închide în tine. Vorbește despre problemele tale”.

Aokigahara a fost deja subiectul unui documentar de succes din 2011, „Suicide Forest” („Pădurea sinucigașilor”), dar și al unui alt film de la Hollyoowd, „Sea of Trees („Marea Copacilor”).

Insula Păpuşilor – Xochimilco, Mexic

Această insulă ascunde o dramă care a dat naștere unor întâmplări și povești înfricoșătoare. Se spune că un pustnic ce trăia pe o insulă a început să adune păpuși abandonate, unora lipsindu-le ochii, altora membrele sau chiar capul, pe care le agăța în copaci, în jurul insulei, în încercarea de a aduce pace sufletului unei fetițe înecate în canalele Xochimilco din afara Mexico City. De asemenea, îngrijitorul insulei, Santana Barrera a fost găsit înecat în acelasi loc unde a murit și fata.

Piaţa Fetiş Akodessewa – Togo

O piață altfel, de unde nu poți cumpăra roșii și castraveți, dar poți cumpăra și cranii şi coarne de diferite animale, ori păpuşi, capete uscate de maimuțe și leoparzi ce te vor ajuta în dragoste și sănătate.

Piata Fetiş Akodessewa este situată în centrul orașului Lome, capitala lui Togo, din Africa de Vest, și deşi poate nu pare la prima vedere, este o afacere complexă, adresată celor care practica voodoo.

Tu ai alege astfel de destinații?

Citește și: Cinci destinații perfecte pentru luna noiembrie

Sursa foto: ineditromania.blogspot.com, wearingwithstyle.wordpress.com, stirileprotv.ro, inbors.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele