Ryanair ia noi măsuri: la ce să te aștepți dacă vei zbura cu această companie aeriană

0
13377
Ryanair, greva, sindicat, zboruri

Ryanair schimbă politica de check-in. Astfel, în loc de 4 zile, pasagerii pot face check-in-ul cu 48 de ore până la 2 ore înainte de zbor, a anunțat compania aeriană.

„Vrem să oferim servicii tuturor pasagerilor care doresc să primească un loc aleatoriu în avion, în mod gratuit, dar vrem să oferim cele mai bune servicii și celor care sunt dispuși să plătească pentru locul dorit”, au precizat reprezentanții companiei.

Noua decizie va fi aplicată de miercuri, 13 iunie și vizează pasagerii care nu doresc să selecteze un loc în aeronavă și să plătească pentru acesta în avans.

„Este o perioadă de două ori mai mare decât cea impusă de companii precum British Airways, Lufthansa, Norwegian și Iberia. Această măsură le va oferi pasagerilor care și-au rezervat locurile mai mult timp să aleagă unde vor să stea în aeronavă, înainte de îmbarcare”, au adăugat reprezentanții Ryanair.

Cât vei plăti dacă uiți să faci check-in-ul

Pentru că este vorba de o companie low-cost, pasagerii care nu își fac check-in-ul pe site-ul Ryanair sau în aplicația companiei sau uită să-l printeze vor achita 55 euro pentru a face check-in-ul la aeroport.

Pasagerii care își aleg locul în aeronavă contra cost pot face check-in-ul cu 60 de zile înainte de zbor.

În prezent, clienții Ryanair au inclus în prețul biletelor de avion doar două bagaje de mână, din care unul va fi transportat gratuit la cală, și un loc aleatoriu în aeronavă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele