O noua ediție Romanian Digital Travel Conference, în 8 mai

0
504

Unul dintre cele mai importante evenimente dedicat industriei turismului, Romanian Digital Travel Conference (RDTC), a ajuns la ediția a cincea. Ca și în anii trecuți, evenimentul este dedicat dezvoltării afacerilor din turism, folosind instrumente de marketing.

Prezența este de la an la an mai mare, fiind așteptați să participe peste 120 de agenții de turism și la această ediție. Ca să vă faceți o idee, la prima ediție, publicul a fost format din puțin peste 105 participanți, dintre care 75% erau din rândul agențiilor de turism. La ultima ediție, publicul a depășit 140 de persoane, dintre care 90% venind din rândul agențiilor de turism.

De ce este util să participi?

Se organizează destul de multe evenimente care sunt, mai mult sau mai puțin, relaționate turismului. Se abordează teme care au cumva impact și în zona de travel, însă ce-i diferit la RDTC, este abordarea exactă a domeniului, motiv pentru care numărul agențiilor este din ce în ce mai mare.

Sunt aduși specialiști care prezintă strategii eficiente de marketing online și digital, adaptate profilului unui business local de turism, iar participanții descoperă cum să folosească cele mai recente instrumente pentru a-și promova serviciile către publicul direct interesat.

Evenimentul a adunat la aceeași masă un grup important de specialiști în tehnologie și marketing cu o bogată experiență pe nișa turismului românesc. De asemenea, speakerii au prezentat numeroase studii de caz cu un ridicat grad de aplicabilitate.

Cine sunt speakerii

La fel ca in cadrul editiei anterioare, ediția a V-a a conferinței Digital Travel se va concentra în cea mai mare parte pe publicul format din reprezentanți ai agențiilor de turism. Acest lucru va permite speakerilor invitați pastreze gradul de aplicabilitate al prezentărilor și să prezinte studii de caz relevante. Această decizie a fost luată in special datorită participării masive a oamenilor din agenții în anii trecuți, media lor depășind an de an 90% din publicul prezent în sala de conferință.

Printre speakerii de anul acesta se numără: Alexandru Hodoiu (Travelport), Cristi Ignat (Canopy), Mădălina Pangrate (Google), Andrei Savin (DCS Plus), George Cioceanu (TravelFuse), Carmina Nitescu (Turism Market).

Romanian Digital Travel Conference se desfășoară la hotelul Sheraton din București, în 8 mai, de la ora 9:00. Cei care vor să participe se pot înscrie aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele