Cinci plaje spectaculoase din Europa pe care nu te-ai gândit să mergi

0
8967
Plaja Monterosso al Mare, Italia

Europa are numeroase destinații pentru vacanța de vară, multe dintre ele suprasaturate de turiști. Dacă vrei să descoperi noi locuri, îți recomandăm următoarele plaje parcă decupate din paradis.

Monterosso al Mare

Probabil asociezi Italia cu plajele din Sardinia sau Sicilia, însă sunt și locuri în această țară care nu sunt neapărat pentru sejururi, dar au plaje spectaculoase. Unul dintre acestea este Monterosso al Mare, care face parte din Parcul Național Cinque Terre. Pe lângă casele colorate, Monterosso este memorabil pentru plaja întinsă, cu apă turcoaz, care îți dă senzația că ești într-o destinație exotică.

Cala Salada

Când spui Ibiza, te gândești automat la petrecerile până în zori. Însă insula din Baleare are o mulțime de locuri pentru care nu există cuvinte care să le descriere atât de bine pe cât arată în realitate. Dacă te îndepărtezi de orașele Ibiza și San Antonio, vei descoperi nenumărare plaje cu nisip alb sau auriu, extrem de fin, plaje sălbatice, cu apă turcoaz foarte limpede. Noi îți recomandăm să mergi direct la plaja Cala Salada și o să spui că ai ajuns în paradis.

Plaja Cala Salada, Ibiza
Plaja Cala Salada, Ibiza

Ses Illetes

Dacă ajungi în Ibiza, Spania nu poți rata minunata sălbatică insulă Formentera. Pur și simplu marea are o nuanță bleu care pare ireal și care te face să te întrebi dacă nu cumva ai ajuns în Maldive. Îți recomandăm să mergi pe plaja Ses Illetes pentru fotografii impresionante.

Plaja Ses Illetes, Formentera

Plage de Notre Dame

În sudul Franței, în apropiere de Marsilia, se află Porquerolles, o insulă care parcă stă ascunsă de cei care vin în vacanță pe Coasta de Azur. Aici, pe insulă, se află Plaja Notre Dame, o plajă atât de frumoasă încât concurează cu cele din Caraibe. Pur și simplu noi vă recomandăm să mergeți să vedeți. Nu o să spuneți nimic pentru că o să vă lase fără cuvinte.

Porquerolles, Coasta de Azur

Voutoumi

Grecia atrage turiști cu numeroase destinații, multe dintre ele foarte cunoscute și supraaglomerate. De aceea îți propunem să descoperi insula Paxos, mai puțin cunoscută, care surprinde cu plaja Voutoumi cu o apă de un albastru ireal și nisip alb. Trebuie să mergi să o vezi pentru a crede ce spunem.

Voutoumi, Grecia

Tu unde ai vrea să faci plajă în această vară?

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele