Cel mai bogat om din Lituania vrea să deschidă patru hoteluri cu 1.000 de camere în România

0
1962

Cel mai bogat om din Lituania, Nerijus Numavicius, vrea să deschidă patru hoteluri, cu 1.000 de camere, în Bucureşti, scrie publicaţia Baltic Times. Iată sub ce branduri vor fi operate unităţile de cazare şi când vor fi finalizate.

Numavicius vrea să iniţieze planul său de business alături de fratele său Vladas şi Mindaugas Bagdonavicius, fost acţionar al grupului Vilniaus Prekyba (VP). Din echipă va face parte şi Arunas Beleska, fost proprietar al unui lanţ hotelier din Europa, care acum controlează compania de management hotelier Appex Alliance.

Potrivit Augustinas Barauskas, CEO-ul companiei Appex Alliance, hotelurile vor avea 1.000 de camere.

„Compania a atras investitori şi va construi patru hoteluri în capitala României, Bucureşti, care ulterior vor fi operate în regim de franciză în colaborare cu cele mai mari lanţuri hoteliere, Marriott şi Hilton Worldwide. Construcţia va fi încheiată până în 2022″, a declarat CEO-ul Apex Alliance.

Portofoliu de branduri de 4 și 5 stele

Barauskas a mai subliniat că piaţa hotelieră reprezentată de lanţuri internaţionale este slab dezvoltată în România şi că mulţi investitori se apropie de această piaţă cu multă precauţie. „Dar este o tendiţă temporară”, spus el, considerând că este atractiv să investeşti şi să dezvolţi acest domeniu în România.

Potrivit informaţiilor de pe site-ul Apex Alliance, în portofoliul companiei se află hotelul de patru stele Courtyard Marriott care va fi deschis anul acesta la Vilnius, Hilton Garden Inn în Bucureşti, Hilton Garden Inn aflat în construcţie în Vilnius, două hoteluri – Courtyard şi Moxy – în Bucureşti şi un Hilton Garden Inn aflat în construcţie în Riga.

Citeste si: Un nou hotel Hilton a fost deschis in Centrul Vechi din Capitala

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele