Cum te poți caza gratis în hotelul Atlantis The Palm din Dubai

0
4049

Încă visezi cu ochii deschiși să petreci măcar o noapte într-un hotel de lux, precum Atlantis The Palm Dubai? Iată cum poți să stai gratis într-un apartament al celebrului hotel. 

Pentru că a ajuns la 1 milion de fani pe Facebook, reprezentanții unității de cazare s-au gândit să acorde o noapte de cazare gratuită în unul dintre cele mai luxoase hoteluri din lume, Atlantis The Palm, aflat pe o insulă artificială din Dubai.

Ce trebuie să faci ca să câștigi o noapte în Atlantis The Palm

Mai întâi trebuie să dai „Like” paginii de Facebook a Atlantis The Palm Dubai, apoi să intri pe site-ul Atlantisfansuite.com unde alegi trei perioade de cazare diferite până pe 15 decembrie 2018 și completezi un formular cu datele tale personale și cu o motivație despre de ce ar trebui să te aleagă pe tine.

Dacă vei fi ales, vei sta într-o suită aflată la etajul 19 în Turnul de Est din Atlantis The Palm, de unde vei avea ocazia să te bucuri de un peisaj impresionant asupra insulei în formă de palmier.

Interesant este faptul că apartamentul este adaptat social media, adică vei deschide ușa cu contul tău personal de Facebook, vei aprinde televizorul cu același cont, iar cu funcția „Poke” vei chema majordomul personal.

Cât costă o noapte la The Palm?

Și, pentru curioși, o noapte de cazare, într-o dublă standard, costă  aproximativ 300 de euro (simularea ivisit.ro a fost pentru luna aprilie). Prețul se dublează pentru camere deluxe, suite etc.

Doritorii au tot anul la dispoziție să viseze la The Palm, întrucât sunt cinci faze de concurs, până în luna decembrie.

Sursa foto: Pelikh Alexey/Shutterstock.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele