Orașul care vrea să fie "punctul G al Europei". De ce să-l descoperi

0
838

„Nimeni nu știe unde se află, dar când îl găsești este extraordinar.” Acesta este mesajul post devenit viral care compară Vilnius, capitala Lituaniei, cu punctul G al femeilor, scrie Euronews.

Posterul, care arată o femeie care stă întinsă pe o hartă a Europei strângând în mână harta Lituaniei, a fost creat de doi studenți la un curs de publicitate.

Acum, autoritățile locale vor să folosească posterul pentru a promova Vilnius ca fiind punctul G al Europei. „Este o plăcere să vedem că munca studenților noștri primește atât de multă atenție”, spune managerul proiectului din școală în care studiază cei doi tineri.

De ce să vizitezi Vilnius

Dacă ai vizitat deja orașele clasice pentru city break – Barcelona, Roma, Paris, Londra – merită să planifici o escapadă în Vinius, o capitală pentru tineri și cunoscută pentru viața de noapte. Cu ce atracții turistice se laudă Vilnius: Centrul Vechi, care face parte din UNESCO din 1994, Muzeul Castelului din Vilnius, Palatul Prezidențial, Poarta Dawn, Castelul Gediminas, Catedrala din Vilnius.

Sursa foto: Ditty_about_summer/Shutterstock.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele