Air Malta lansează zboruri din București, de la 39 euro pe segment

0
3024

Air Malta lansează zboruri din București către Malta începând din 17 mai. Cursele sunt operate săptămânal, în zilele de joi, cu prețuri de la 39 euro/segment, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul companiei aeriene.

Malta, care se află printre destinațiile alese de români pentru concediul de vară, a fost operată anterior de Air Malta doar cu zboruri charter.

Programul zborurilor către Aeroportul Otopeni

zbor nr. KM4526 Malta-București:12:45-15:55

zbor nr. KM4527 București-Malta: 16:45-17:55

„Noul nostru serviciu către capitala României este o altă realizare în ceea ce privește conectarea insulelor malteze la principalele orașe. Ani de zile am operat zboruri charter către București împreună cu partenerii noștri de calatorie și considerăm că piața este acum suficient de matur pentru zboruri regulate. Introducerea acestui nou serviciu urmează strategia noastră actuală de creștere care ne va permite să abordăm noi piețe împreună cu partenerii noștri de călătorie”, spune Paul Sies Air, CCO Air Malta.

Malta, ideală pentru plajă sau city break

Malta este o destinație completă și versatilă, care poate fi vizitată pe tot parcursul anului datorită temperaturilor care se mențin ridicate inclusiv iarna. Într-un city break de patru zile pot fi vizitate capitala Valletta, orășelul Mdina și Popeye Village.

Cei care vor să se relaxeze și la plajă pot adăuga două-trei zile vacanței lor, timp în care pot explora insulele Comino și Gozo. Cele mai populare zone pentru plajă sunt Laguna Albastră, Golden Bay și Mellieha Bay.

Sursa foto: Mike Fuchslocher/Shutterstock.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele