Va fi lansată cea mai lungă croazieră din lume: 59 de țări, în 8 luni. Cât costă?

0
10353

Șase continente, 59 de țări, 113 de porturi, 245 de zile. Aceasta este descrierea pe scurtă a celei mai lungi croaziere continue din lume, care va fi lansată în 2019 de compania Viking Cruises, cunoscută pentru croaziere de lux, scrie Cruise Hive.

Nava de croazieră Viking Sun va pleca din Londra pe 31 august 2019 și va face turul planetei în opt luni de zile. Itinerariul este Londra-țările nordice-Islanda-Canada-SUA-Caraibe-Polinezia Franceză-Noua Zeelandă-Australia-Singapore-Malaezia-Filipine-China-Vietnam-Cambodgia-Thailanda-Sri Lanka-India-Oman-Egipt-Tunisia-Malta-Italia-Spania-Potugalia-Londra.

Cât costă croaziera în jurul lumii

Turiștii pot opta pentru intinerarii mai scurte, de 127 de zile sau 119 zile.

Costurile unei astfel de croaziere în jurul lumii variază între 46.000 de dolari și 93.000 de dolari de persoană, în funcție de cabina și serviciile alese. Prețurile includ și zboruri internaționale la business class transferuri la port și un pachet complex pentru consumarea tuturor băuturilor la board.

Pasagerii vor mai primi un card cu suma de 2.000 de dolari pentru care poate fi folosit doar la boardul navei pentru spa și cumpărături și un card cu suma de 4.000 de dolari pentru excursii opționale la țărm.

Sursa foto: Romolo Tavan/Shutterstock.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele