Cele mai bune resorturi în care să joci golf în Europa

0
924

Dacă golful este una dintre cele mai mari pasiuni ale tale și motivul pentru care mergi în vacanțe în diverse locuri din lume, îți recomandăm cinci resorturi ideale în care să joci sportul tău favorit, potrivit unei selecții făcute de Golf Digest.

Abama Golf

Aflat în Tenerife, insulă a Spaniei din Oceanul Atlantic, Abama Golf este una dintre cele mai atractive și exclusiviste resorturi de golf. De fapt, este o destinație de golf, exclusivistă, în sine. Terenul de golf, cu 18 găuri, a fost creat de designerul mondial de golf, Dave Thomas.

Jucătorii de golf de la Abama se bucură de o priveliște spectaculoasă a Oceanului Atlantic și a insulei La Gomera.

Agalarov Estate

La 35 km de Moscova, a apărut în urmă cu câțiva ani Agalarov Estate, un resort cu vile în care multimilionarii vin în vacanță, să se bucure de plajă, dar mai ales de golf, pe un teren cu 18 găuri.

În cadrul resortului se află și o Academie de Golf, cu simulatoare de golf.

Costa Navarino

Costa Navarino se află în sud-vestul Greciei, lângă orășelul Pilo, la 63 km de Kalamata, unul dintre principalele aeroporturi din zonă. Terenul de golf are 18 găuri și nu este doar un spațiu pentru a practica acest sport, ci și un loc care le oferă jucătorilor o priveliște spectaculoasă către Marea Ionică.

Quinta do Lago

Proprietatea de 550 de hectare a complexului Quinta do Lago din Algarve este fără îndoială considerată o locație de lux, cu cele cinci terenuri de golf, terenuri de tenis iluminate, staii de echitație, squash, plajă de nisip, sporturi de apă, buticuri și magazine la modă, cluburi și câteva restaurante șic cu meniuri fine de luat masa. 

Terre Blanche

Despre Terre Blanche nu se poate spune decât că este un paradis pentru jucătorii de golf. Aflat în Provence-Coasta de Azur, la o oră de condus de Nisa, resortul de lux Terre Blanche dispune de două terenuri de golf.

În timp ce se află pe teren, jucătorii pot fi foarte ușor distrași de la golf deoarece peisajul care poate fi admirat din curtea resortului este absolut impresionantă, Terre Blanche fiind construit în mijlocul naturii, între munți și mare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele