Cele mai bune 20 de destinații pentru luna de miere

1
8267

Mirii și experții în turism au ales cele mai bune 20 de destinații pentru luna de miere, scrie publicația Business Insider, citând US News & World Report. Mii de cupluri au votat cele mai frumoase destinații pentru luna de miere și trebuie să remarcăm că Franța, Italia și Grecia au adunat voturi cât să concureze cu plajele de vis din Asia și nu numai.

Iată destinațiile:

20. Nisa (Franța) – locul ideal pentru cei care visează la o vacanță în Franța, la Mediterană.

19. Insulele Virgine (SUA) – ideale pentru cei care vor relaxare la plajă și un peisaj de vis.

18. Corfu (Grecia) , de altfel și una dintre insulele preferate de turiștii români pentru vacanțele de vară, nu doar pentru luna de miere. Tarifele avantajoase o fac una dintre cele mai căutate destinații.

insula Corfu, Grecia

17. Valea Loirei (Franța), un loc de vis, presărat cu castele și fortărețe, un site UNESCO.

16. Cinque Terre (Italia) – una dintre cele mai frumoase destinații din Europa.

15. Maui (Hawaii) – locul ideal pentru cei care caută romantism

14. Santorini (Grecia) – Soare, peisaje de vis, mâncare bună și vinuri fine. Pe scurt, o luna de miere cu tot ce trebuie

Foto: www.santorinigrecia.org

13. Roma (Italia) – Pentru cei care nu vor să stea în hotel și la plaja, dar caută să exploreze.

12. Kauai (Hawaii) – cea de-a patra cea mai mare insulă din Hawaii, inconjurată de foarte multă verdeață, cascade, râuri etc, ideală pentru relaxare în natură

11. Bali (Indonezia) – o destinație clișeu pentru vacanță, totuși, extrem de frumoasă.

10. Coasta Amalfă (Italia) , ideală dacă îți faci luna de miere primăvara sau toamna, când valul mare de turiști lipsește iar magazinele sunt și cele mai multe atracții turistice sunt deschise.

9. Florența (Italia) – ideală pentru o lună de miere, în perioada Mai-Septembrie

8. Paris (Franța) Orașul iubirii nu este mereu prima alegere pentru luna de miere, dar este intotdeauna o idee bună pentru cuplurile care vor să se bucure de primele zile de căsătorie, într-un oraș romantic.

7. Maldive – Locul la care visează cei mai mulți dintre noi, mai ales pentru momente de relaxare totală, departe de zgomotul orașelor pline de turiști

6. Napa Valley (California) – Deși atrage 3 milioane de turiști anual, în mare parte datorită celor aproximativ 400 de podgorii, este o opțiune bună pentru luna de miere

5. Fiji – o destinație mai neobișnuită pentru luna de miere a europenilor, însă care are o mulțime de atracții și resorturi turistice.

4. St Lucia – locul cu unele dintre cele mai frumoase plaje din lume.

3. Bora Bora – o destinație preferată de mulți dintre americani și dorită de foarte mulți dintre europeni.

2. Tahiti – locul nașterii bungalow-ului pe apa și, indirect, a relaxării.

  1. Toscana (Italia) – Deși nu este o destinație la plaja, ci una ”la țară”, este locul în care vor să ajungă oamenii îndrăgostiți.

Foto: Shutterstock

Citește și: TOP cele mai ieftine destinații de vacanță

1 COMENTARIU

  1. Cu mentiunea ca Santorini este si un loc preferat si pentru ceremonia de nunta! Cred ca am vazut peste 10 cupluri, toate din Asia, cenite acolo special pentru asta! De fapt sunt multe afaceri locale dezvoltate in jurul acestei teme si se fac bani buni din asta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele