Oana Alexandru: Visez la Cuba, unde să mă descalţ şi să dansez cu localnicii în plină stradă

0
4347

Oana Alexandru este reporter la Prima TV, este pasionată de munca în televiziune și îi place să trăiască adrenalina pe care meseria i-o oferă. Când nu se află în fața camerelor de filmat, Oana caută senzații tari în călătorii în diverse destinații impresionante, despre care scrie pe propriul site. Iată unde îi place să călătorească.

Filmul pe care speri să-l vezi în avion este: Dirty Dancing – Havana Nihts, ideal pentru un început de vacanţă. Te face să visezi şi să-ţi laşi sufletul liber. Până la urmă, asta ar trebui să facem toţi atunci când plecăm în vacanţă: să fim liberi, doar aşa ne vom putea bucura cu adevărat de locuri, de oameni, de experienţe.

Ultima carte pe care ai luat-o cu tine în vacanță este: After Midnight, de Suzan Kyle. E perfectă pentru o zi pe plajă, cu un cocktail aproape.

Ai tendința de a pune în bagaj prea multe…  haine. Este o adevărată aventură să aleg ce să pun în bagaj, de fiecare dată când mă pregătesc pentru vacanţă. Ajung să pun o mulţime de haine în bagaj, iar când mă întorc din vacanţă realizez că pe unele nu le-am îmbrăcat niciodată.

Concediul tău ideal este… în destinații exotice. Iubesc destinaţiile cu mult soare, acolo unde concediul îţi este garantat de o vreme superbă tot timpul. (Maldive)

Ce ți-ar strica vacanța? Ploaia. Oricât de romantică ar fi ploaia, dacă îşi face apariţia când tu eşti în plin concediu, nu mai este atât de interesant.

Ce preferi la un hotel? Curățenia și camerele spațioase. Sunt foarte atentă când vine vorba de aceste două aspecte și nu fac rabat de la ele niciodată.

Ce apreciezi cel mai mult la partenerul de vacanță? Dorința de a descoperi locuri noi. Îmi place ca omul care este lângă mine să îşi lase nebunia aceea frumoasă, liberă. Să se bucure de tot cu o intensitate molipsitoare.

Care este cea mai mare extravaganță pe care ți-o permiți în concediu? Am făcut de fiecare dată tot ce mi-am dorit în vacanţă. Nu ştiu dacă îi pot spune neapărat extravaganţă, dar îmi place să îmi rezerv de fiecare dată un răsfăţ senzaţional la spa.

Care este călătoria pe care ți-ar plăcea cel mai mult să o faci? India. Sunt curioasă să descopăr cultura, oamenii, locurile. Este o călătorie de suflet. Şi ar mai fi o destinaţie: Havana – Cuba. Visez la ea pentru atmosferă, pentru autenticitatea locului. Vreau să merg seara pe stradă, să mă descalţ şi să dansez cu localnicii în plină stradă.

Care este cea mai mare temere a ta când ești în străinătate? Să nu am timp să fac tot ce îmi doresc şi să nu mă rătăcesc. Cu orientarea stau destul de prost.

Care este obiceiul pe care-l ai în vacanță și-l detești cel mai mult? Mă trezesc foarte devreme. Îmi propun să dorm mai mult, să mă bucur de somn, dar nu îmi iese niciodată.

Când călătorești, în ce situație ai minți? Nu îmi place minciuna şi nici nu îmi place să recurg la ea.

Care a fost cea mai frumoasă vacanţă a ta? De departe, fără dubiu, Egipt. Cumva cred că într-o altă viaţă a avut o legătură ceva mai profundă cu locul. Când am ajuns prima dată am avut sentimentul că m-am întors acasă. M-am îndrăgostit de tot ce înseamă Egipt: oameni, locuri, atmosferă. Luxor este senzaţional de descoperit, Sharm El Sheikh este ideal pentru vacanţă, iar scufundările sunt de neuitat în Egipt.

Care este lucrul fără de care nu pleci în călătorie? Încărcătorul extern, să fiu sigură că pot face câte fotografii îmi doresc fără ca telefonul să se descarce.

Care este motto-ul tău atunci când călătorești? Descoperă lumea, simte, zâmbeşte, trăieşte!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele