5 plaje decupate din paradis pe care să le descoperi anul acesta

0
3976

Putem spune că paradisul există pe pământ și se află pe următoarele plaje spectaculoase pe care merită să le descoperi cât mai curând. Iată care sunt acestea.

  1. Seven Commandos, Filipine

Plaja 7 Commandos se află în insula Palawan din Filipine, unde a ajuns și iVisit. Locul este atât de impresionat încât este absolut greu să îl descriem în cuvinte. Tot ce putem să îți spunem este să mergi și să descoperi acest colț de paradis.

2. Veligandu Beach, Maldive

Apa de un albastru ireal, nisipul alb și palmierii verzi este descrierea clasică pentru ce înseamnă paradisul pe pământ. Într-un cuvânt: Maldive. Știm că multe locuri din lume sunt așa, însă Maldive are o frumusețe atât de expresivă încât cea mai bună idee de a înțelege locul este să cumperi un bilet de avion către vestita insulă.

3. Mullet Bay, St Maarten

Când nisipul roz se întâlnește cu valurile turcoaz înseamnă că ai ajuns în Mullet Bay sau o fâșie de loc ideal. Plaja este, din fericire, un loc încă nedescoperit de turismul de masă și este perfectă pentru surf.

4. Seychelles, Grecia

Nu trebuie să mergi într-o destinație exotică pentru a vedea paradisul. Acesta este atât de aproape încât pare greu de crezut. De aceea trebuie să îți plănuiești o vacanță în insula grecească Ikaria pentru a vedea cu ochii tăi plaja numită Seychelles.

5. Ofu Beach, Samoa

Ce ai spune de un loc încă secret din mijlocul Pacificului? Plaja Ofu din insula Samoa este tot ce ai nevoie dacă vrei să te refugiezi într-un loc atipic, împărțit între mare și munte în care să te relaxezi la umbra palmierilor.

Tu pe ce plajă ai vrea să fii în acest moment?

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele