Se lanseaza programul "Vacanta la tara"

0
1490

la tara

A.N.T.R.E.C. Romania anunta derularea ediţiei  a XXIII-a a programului  „Vacanţă la ţară” în perioada 23 martie – 13 iunie 2014 (exceptand perioada de Paste si 1 Mai).   Ca în fiecare an, acest program este iniţiat şi organizat de Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural  (A.N.T.R.E.C) România.  Destinatarii programului sunt toate categoriile de turişti, care vor avea oportunitatea de a descoperi viaţa satului, tradiţiile locurilor respective, ospitalitatea specifică acestui tip de turism şi nu în ultimul rând, pot servi o masă tradiţională cu bucate specifice fiecărei zone pentru care vor opta.

Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (A.N.A.T.) a propus valorificarea acestuia si prin agentiile de turism membre, ca si in toamna trecuta.

Iata care sunt tarifele practicate de catre pensiuni pentru actuala editie a programului “Vacanta la tara”: pensiuni de 2 margarete  150 lei/ persoană, pensiuni de 3 şi 4 margarete  195 lei/ persoană si pensiuni de 5 margarete  250  lei/ persoană.

In tarif sunt incluse 5 nopţi cazare în cameră dublă, prima noapte de cazare fiind aferentă zilei de duminică.  Sejurul se va incheia în ziua de vineri. Fiecare pensiune participantă în acest program va oferi din partea casei micul dejun.Rezervarile se pot face direct la pensiune, prin agentiile membre A.N.A.T., prin filialele A.N.T.R.E.C. Filialele A.N.T.R.E.C. participante, în prima fază, la acest program sunt: Argeş, Alba, Braşov, Covasna, Maramureş, Suceava, Mehedinti, Neamţ. Pe parcurs vor mai adera si alte pensiuni. « S-au implinit 20 de ani de cand un vis semet a prins incet, incet contur, acela de a reuni si de a reprezenta pensiunile din Romania sub o umbrela protectoare, Asociatia Nationala pentru Turism Rural, Ecologic si Cultural – ANTREC. De atunci, aceasta asociatie inseamna, la nivelul intregii tari, zeci de mii de oameni pasionati de turism angrenati in acest perpetuu proiect, oameni ce isi iubesc locurile natale si tara, inseamna sute de milioane de euro de investitii si mii de locuri de munca – profesionisti din turism care pun suflet pentru ca fiecare roman si nu numai, sa aiba parte de o experienta placuta si memorabila in spatiul rural autentic romanesc. Reprezentantii pensiunilor ANTREC, mai intai de toate fac turism si de abia apoi business. ANTREC reprezinta radacinile fiecarui roman, viata si lupta pentru pastrarea esentei poporului nostru de catre strabunii fiecaruia dintre noi: evenimente memorabile, cultura, folclor, gastronomie, traditii, intr-un cuvant, istoria neamului romanesc”, subliniaza domnul Mişu Chiruc, presedintele executiv al ANTREC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele