Noi rute Wizz Air: 4 din Bucuresti si una din Cluj Napoca

0
1994

wizz air

Operatorul low cost Wizz Air, liderul segmentului în România, a anunţat creşterea flotei alocate bazei din Bucureşti la 8 aeronave A320, începând cu vara acestui an. Cea mai nouă aeronavă alocată bazei va deveni operaţională pe 13 iulie. Aeronava va facilita introducerea a 4 noi rute din Bucureşti spre Doncaster Sheffield, Malaga, Malmo şi Malta. Compania a anunţat, de asemenea şi introducerea unei noi rute din Cluj-Napoca spre Basel Mulhouse Freiburg.

Cu aceste noi destinaţii, Wizz Air oferă acum din Bucureşti 158 zboruri săptămânale pe 34 de destinaţii, reprezentând o creştere de 20%, comparativ cu anul precedent. Wizz Air consideră că mărirea capacităţii în Bucureşti va stimula piaţa locurilor de muncă în aviaţie şi în turism, în timp ce clienţii vor avea acces la mai multe servicii low cost.

Biletele pentru noile rute pot fi deja achiziţionate pe siteul operatorului, cu preţuri începând  de la 129 lei si 179 lei pe segment de zbor, cu toate taxele incluse.

“Sunt încântat să anunţ o nouă investiţie semnificativă în flotă şi în creşterea numărului de locuri de muncă la baza din Bucureşti. Prin alocarea unei noi aeronave A320 în Bucureşti ne arătăm angajamentul faţă de România, prin crearea de noi locuri de muncă şi stimularea turismului şi industriei ospitalităţii. Sperăm ca noile servicii introduse din Bucureşti spre Doncaster Sheffield, Malaga, Malmo şi Malta să fie la fel de populare ca cele peste 30 de rute din reţea. Wizz Air a reacţionat prompt la oportunităţile de dezvoltare din pieţele cheie şi dorim să ne asigurăm că România se va bucura în continuare de conexiuni aeriene excelente cu restul Europei. Sfătuim pasagerii români să intre pe wizzair.com şi să-şi rezerve zborurile pentru vacanţa de vară”, spune John Stephenson, Executive Vice President Wizz Air.

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele