DE VAZUT: Un pas în urma serafimilor, din 22 septembrie în cinematografe

5
1855

UPDATE: De maine in cinematografele din Romania, „Un pas in urma serafimilor”, primul film de lungmetraj al regizorului Daniel Sandu, care ii are in rolurile principale pe tanarul si promitatorul actor Stefan Iancu si pe exceptionalul, si in acest film, Vlad Ivanov.

Un pas in urma serafimilor, regizor Daniel Sandu

 

 

UPDATE: Trailerul filmului „Un pas în urma serafimilor”, lungmetrajul de debut al lui Daniel Sandu, se află în top 50 cele mai populare videoclipuri pe YouTube în România. 

Weekendurile sunt pentru filme, astfel ca recomandarea pentru luna septembrie este cel mai așteptat debut în lungmetraj al anului, „Un pas în urma serafimilor”, în regia lui Daniel Sandu, ce va fi lansat pe marile ecrane din România, în această toamnă, pe 22 septembrie 2017. Filmul este o producție HiFilm Productions, iar producator este binecunoscuta Ada Solomon.

Daniel Sandu

„Un pas in urma serafimilor” spune povestea lui Gabriel, un adolescent proaspat admis la un seminar teologic ortodox, care simte ca menirea lui in viata este să devină preot. Inițial încearcă să se adapteze mediului, dar în cele din urmă își dă seama că sistemul este complet corupt și abuziv; nu după multă vreme, el și alți colegi sunt etichetați de consiliul școlii drept elevi-problemă. Prinși în lupta pentru putere între un preot incoruptibil, dar abuziv, și un profesor laic viclean și corupt, elevii învață că minciuna, furtul, manipularea și trădarea sunt aptitudini pe care trebuie să și le însușească pentru a rezista în seminar.

Stefan Iancu & Vald Ivanov

Filmul îi are în rolurile principale pe Ștefan Iancu și Vlad Ivanov, distribuția fiind completată de Ali Amir, Alfred Wegeman, Ștefan Mihai, Niko Becker, Ilie Dumitrescu Jr., Cristian Bota, Marian Popescu, Radu Botar.

Vezi teaserul filmului, AICI….

 

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele