Un pas în urma serafimilor, lungmetrajul regizat de Daniel Sandu, marele câștigător la Gala Premiilor Gopo 2018

Daniel Sandu, cel mai bun regizor la Gopo 2018

5
4518

UPDATE:  Un pas în urma serafimilor, lungmetrajul regizat de Daniel Sandu, a primit, marți seară, la cea de-a 12-a ediție a galei premiilor Gopo, care a avut loc la Teatrul Național din București, cele mai multe trofee, 9, la categoriile „Cel mai bun film”, „Cel mai bun film de debut”, „Cel mai bun scenariu”, „Cel mai bun regizor” (Daniel Sandu), „Cel mai bun actor într-un rol principal” (Vlad Ivanov), „Cel mai bun actor în rol secundar” (Ali Amir), „Cea mai bună Imagine” (George Dăscălescu), „Premiul tânără speranța”(Ștefan Iancu) și Premiul Asociației Române a Operatorilor (RSC).

UPDATE: De maine in cinematografele din Romania, „Un pas in urma serafimilor”, primul film de lungmetraj al regizorului Daniel Sandu, care ii are in rolurile principale pe tanarul si promitatorul actor Stefan Iancu si pe exceptionalul, si in acest film, Vlad Ivanov.

Un pas in urma serafimilor

UPDATE: Trailerul filmuluiUn pas în urma serafimilor”, lungmetrajul de debut al lui Daniel Sandu, se află în top 50 cele mai populare videoclipuri pe YouTube în România.

Weekendurile sunt pentru filme, astfel ca recomandarea pentru luna septembrie este cel mai așteptat debut în lungmetraj al anului, „Un pas în urma serafimilor”, în regia lui Daniel Sandu, ce va fi lansat pe marile ecrane din România, în această toamnă, pe 22 septembrie 2017. Filmul este o producție HiFilm Productions, iar producator este binecunoscuta Ada Solomon.

Regizorul Daniel Sandu

„Un pas in urma serafimilor” spune povestea lui Gabriel, un adolescent proaspat admis la un seminar teologic ortodox, care simte ca menirea lui in viata este să devină preot. Inițial încearcă să se adapteze mediului, dar în cele din urmă își dă seama că sistemul este complet corupt și abuziv; nu după multă vreme, el și alți colegi sunt etichetați de consiliul școlii drept elevi-problemă. Prinși în lupta pentru putere între un preot incoruptibil, dar abuziv, și un profesor laic viclean și corupt, elevii învață că minciuna, furtul, manipularea și trădarea sunt aptitudini pe care trebuie să și le însușească pentru a rezista în seminar.

Stefan Iancu & Vald Ivanov

Filmul îi are în rolurile principale pe Ștefan Iancu și Vlad Ivanov, distribuția fiind completată de Ali Amir, Alfred Wegeman, Ștefan Mihai, Niko Becker, Ilie Dumitrescu Jr., Cristian Bota, Marian Popescu, Radu Botar.

Vezi teaserul filmului, AICI….

 

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele