TOP cele mai frumoase insule din Europa pe care să le descoperi în vara asta

0
7798

Cele mai frumoase insule din Europa au fost dezvăluite de site-ul Travel and Leisure, în urma voturilor turiștilor din întreaga lume. Așa că dacă nu ți-ai făcut încă planuri de vacanță, merită să descoperi una dintre următoarele destinații.

Locul 1: Paros, Grecia

Scor: 88,76

De ce să mergi aici: Paros este un paradis încă nedescoperit, unde te vei bucura de apa turcoaz limpede, plaje spectaculoase, sate pitorești cu case vopsite în alb, satul pescăresc Naousa.

Locul 2: Orkney Islands, Scoția

Scor: 88,5

Orkney este un arhipelag de 70 insule din nord estul Scoției din care 20 sunt locuite. Este o destinație ideală pentru cei pasionați de situri arheologice. Cele mai importante obiective turistice: Skara Brae, Ring of Broadgar, Scapa Flow, Standing Stones of Stenness.

Locul 3: Azore, Portugalia

Scor: 88,37

Cu ce te vor cuceri insulele Azore: Aflate în mijlocul Oceanului Atlantic, la aproximativ 1.500 km de Lisabona, Azore te vor impresiona cu verdeața și peisajul său uluitoare. Lagoa das Setes Cidades, Furnas Lake, Muntele Pico, orașul Sao Miguel, Terceira.

Locul 4: Santorini, Grecia

Scor: 87,94

Insula grecească este cunoscută pentru cel mai frumos apus din lume, de altfel un obiectiv turistic în sine în Santorini. Pentru a admira acest peisaj idilic trebuie să mergeți în satul Oia, așezat pe marginea stâncilor ridicate din apele albastre ale Mediteranei.

Locul 5: Creta, Grecia

Scor: 87,57

Creta este o destinație ideală și pentru familiile cu copii, și pentru cupluri sau tineri care vor să se distreze. Are numeroase hoteluri și plaje pentru toate gusturile. Cea mai frumoasă plajă este Elafonisi, un loc care îți dă senzația că ai ajuns într-o destinație exotică. Pe insula grecească merită să vizitezi orașele Chania și Heraklion, Palatul Knossos, satul părăsit din Canionul Mili, Mănăstirea Arkadi.

Tu în care insulă ai vrea să mergi în următoarea vacanță?

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele