Cocktail Holidays: Sharm El Sheikh, Tenerife și Zakyhthos, destinațiile vedetă în 2017

0
940

Turoperatorul Cocktail Holidays a înregistrat un volum de vânzări de peste 18 milioane de euro în 2017, cu 10% mai mult față de 2016, și estimează că anul acesta va avea o creștere de 15% a vânzărilor. În 2018, anul în care împlinește 25 de ani de activitate în turism, oferă, în premieră, circuite în SUA, Iordania, Brazilia, Hong Kong & Macao, Singapore, consolidează operarea pe charter în destinațiile Sharm El Sheikh și Tenerife și mizează pe creșterea turismului individual.

Cele mai solicitate destinații operate cu zboruri charter din oferta Cocktail Holidays au fost Sharm El Sheikh (Egipt), Tenerife (Spania) și insulele Zakynthos și Creta-Chania (Grecia), numărul turiștilor deserviți crescând cu 10% anul trecut. Pentru vacanțele lor, cel mai des au ales hotelurile de patru și cinci stele, hotelurile noi, ori pe cele cu multe facilități SPA sau all inclusive. Pentru un sejur de șapte nopți în Grecia au plătit în medie 470 de euro/persoană, pentru a se relaxa în Turcia, 530 de euro/persoană, iar pentru Spania, 610 euro/persoană.

“Anul trecut am reluat o destinație foarte dragă turiștilor noștri, Sharm El Sheikh, pentru care am oferit vacanțe cu zbor de tip charter în primăvară, dar și în perioada sărbătorilor de iarnă. Tenerife, pe care am operat cu ultimul avion intrat în flota TAROM, principalul nostru partener de chartere, a avut un grad de ocupare de 98%. Au fost destinațiile noastre vedetă”, declară Dan Goicea, manager Cocktail Holidays.

În 2018, Cocktail Holidays mizează în continuare pe Sharm El Sheikh și Tenerife, fiind singura companie care oferă zboruri charter către acestea, pe Croația și pe destinațiile tradiționale Spania, Grecia, Turcia. Pentru al treilea an consecutiv, Cocktail Holidays oferă în lunile mai și septembrie vacanțe cu zbor charter în Muntenegru, cel mai sudic fiord al Europei și unicul din Balcani.  De altfel, acestea sunt și cele mai rezervate destinații în perioada de Early Booking, care se încheie pe 31 martie și în care reducerile oferite de partenerii hotelieri ai turoperatorului ajung la 50%.

Compania își diversifică oferta de circuite în 2018, oferind programe de cel puțin opt zile în Statele Unite ale Americii, Iordania, Brazilia, Singapore și Iordania, cu tarifele de la 850 de euro/persoană. În același timp dezvoltă segmentul de turism individual prin vânzarea de cazări celor care preferă să călătorească pe cont propriu. Turoperatorul are în ofertă hoteluri în 17 țări din Europa, Asia, Africa și America în care organizează și vacanțe pe zbor de tip charter ori circuite. Prețurile pentru o noapte de cazare încep de la 18 euro/persoană la un hotel de 3 stele, în regim self-catering. Cererea de cazări s-a dublat în 2017, față de anul anterior, și se estimează că în 2018 va reprezenta 20% din vânzările turoperatorului.

“Pentru noi 2018 este un an important, în care marcăm 25 de ani de activitate. Cocktail Holidays înseamnă acum 40 de consultanți, cu o experiență medie de 16 ani per angajat, 2.000 de agenții revânzătoare colaboratoare și peste un milion de turiști care ne-au ales pentru serviciile oferite”, precizează managerul turoperatorului.

Brandul Cocktail Holidays a apărut în urmă cu 11 ani, compania care îl deține, Prompt Service Travel Company fiind înființată în 1993 de Adriana Goicea, director general al Cocktail Holidays, cu o experiență de peste 25 de ani în turism. De-a lungul timpului în business i s-au alăturat soțul, Dan Goicea, director executiv și fiicele, Ana Goicea, directorul agenției B2C Cocktail Holidays, și Maria Goicea, director de marketing. Compania și-a început activitatea oferind turiștilor vacanțe cu zboruri charter în Grecia – Creta, în prezent operând peste 25 de destinații din București, Cluj-Napoca si Iași. Anual organizează circuite culturale, istorice, tematice, dar și vacanțe în destinații exotice precum Sri Lanka, Thailanda, Brazilia.

Sursa foto: Patryk Kosmider/Shutterstock.com

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele