Silvia Postolatiev: Vacanța ideală a fost în Santorini, nu am văzut un loc mai frumos în viața mea

0
6034
Silvia Postolatieva, în Santorini

“It’s not about seeing a beautiful picture, it’s about seeing the beauty in every story, every emotion behind my camera”. Așa își descrie Silvia Postolatiev experiențele, una dintre cei mai cunoscuți influenceri din online-ul românesc. Silvia călătorește cu stil în diverse colțuri de lume și ne-a povestit și nouă despre vacanțele personale în destinațiile deosebite pe care le surprinde în fotografii spectaculoase. 

Auckland, Noua Zeelandă

Filmul pe care speri să-l vezi în avion este: Orice film a lui Tarantino.

Ultima carte pe care ai luat-o cu tine în vacanță este: “The best skin of your life starts here”, de Paula Begoun.

Ai tendința de a pune în bagaj prea multe… cosmetice, bluze, reviste.

Concediul tău ideal este… liniștit, undeva într-o destinație însorită, unde să nu fac nimic. Alături de persoana iubită, bineînțeles.

Belek, Antalya, Turcia

Ce ți-ar strica vacanța? O arsură solară, o problemă de sănătate sau o știre tristă de acasă.

Ce preferi la un hotel? Dacă vorbim de concedii tip all-inclusive, să fie înconjurat de natură, ideal în spate munte, în față mare, să fie curat, design minimalist, mâncare variată și să aibă restricții pentru copiii sub 12 ani. Și, culmea, acest hotel există!

Dacă vorbim de un city-break, hotelul să fie micuț și cochet, să fie central și să aibă mic dejun variat.

Ce apreciezi cel mai mult la partenerul de vacanță? Să împărtășim aceleași gusturi în ceea ce privește activitățile și destinațiile turistice. Să avem același ritm și preferințe. Să știe să facă poze frumoase și să aibă răbdare să mi le facă!

Noua Zeelandă

Care este cea mai mare extravaganță pe care ți-o permiți în concediu? Să nu fac absolut nimic. Să rup total legătura cu realitatea de acasă. Cu alte cuvinte, fără laptop și telefon.

Care este călătoria pe care ți-ar plăcea cel mai mult să o faci? Când o să o fac, o să știu care e. Momentan îmi doresc să ajung la New York sau în Rio de Janeiro.

Sharm El Sheikh, Egipt

Care este cea mai mare temere a ta când ești în străinătate? Că o pățesc ceva sau că îmi pierd actele.

Care este obiceiul pe care-l ai în vacanță și-l detești cel mai mult? Să fac poze și să filmez non-stop. Este acel defect profesional care îmi creează probleme în relația de cuplu, mă agită, dar în același timp aș simți că mă sufoc dacă nu fac.

Când călătorești, în ce situație ai minți? Ca să scap cu viață, probabil!

Care a fost cea mai frumoasă vacanță a ta? Anul trecut, în Santorini. Nu am văzut un loc mai frumos în viața mea!

Santorini

Care este lucrul fără de care nu pleci în călătorie? Adică lucrurile: haine, încălțări, accesorii, echipamente, cosmetice, acte. Și un partener pe măsură!

Care este motto-ul tău atunci când călătorești? “Travel it’s the only thing you can spend money on that will make you richer.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele