Diana Cosmin: În fiecare an mergem în Santorini, unde simt că mintea mea iese din priză și se relaxează ca nicăieri altundeva

1
4032

Diana Cosmin trăiește pentru a scrie. Talentul ei la a mânui cuvintele s-a concretizat în 8 ani de scris despre viață, business și lifestyle pentru Forbes România și pentru revistele lunară ForbesLife și trimestrială Up by Forbes, la cele două din urmă fiind redactor-șef. Mai mult, tânăra a publicat și o carte, „Poveștile unei inimi”, cu lecții de viață și de iubire. De anul trecut, însă, Diana a renunțat la job pentru a se dedica site-ului ei, FineSociety. Când nu scrie (deși este foarte greu de găsit un astfel de moment în stilul ei de viață), Diana Cosmin trăiește intens, ca pe niște povești scrise de ea, călătoriile ei în diferite colțuri de lume.

Filmul pe care speri să-l vezi în avion este: ”The History of Love”. Iubesc cartea lui Nicole Krauss și nici până acum n-am reușit să văd filmul. Iar în avion mi s-a întâmplat să văd filme extraordinar de bune.

Ultima carte pe care ai luat-o cu tine în vacanță este: Jo Malone – My Story. Povestea creatoarei brandului de parfumuri cu același nume, care a fost o lectură neașteptat de palpitantă.

Ai tendința de a pune în bagaj prea multe… cărți pe care nu apuc să le citesc. Mă supraevaluez uneori, din dorința de a citi cât mai mult.

Diana Cosmin, în vizită la Marele Zid Chinezesc

Concediul tău ideal este… undeva fără wi-fi, sincer. Poate suna ciudat pentru un jurnalist de online, dar este de-a dreptul terapeutică o perioadă internet-free.

Ce ți-ar strica vacanța? Nimic. Am avut parte de o mulțime de întorsături de situație în vacanțe, unele chiar din categoria horror, dar întotdeauna am reușit să ne uităm în urmă și să râdem. Și tot răul a fost spre bine, de fiecare dată.

Ce preferi la un hotel? Să fie modern și confortabil, să mă facă să nu mai vreau să plec.

Ce apreciezi cel mai mult la partenerul de vacanță? Să putem face lucruri împreună fără să ne plictisim și fără să devină obositor să fim doar noi doi. Cu soțul meu m-am potrivit foarte bine la partea asta: am stat și trei săptămâni zi de zi împreună, de dimineață până seara, și a funcționat perfect. Înainte nu prea mi-a reușit treaba asta.

Care este cea mai mare extravaganță pe care ți-o permiți în concediu? Să nu mă intereseze ce zi a săptămânii este.

Diana Cosmin, în Chiang Mai, Thailanda

Care este călătoria pe care ți-ar plăcea cel mai mult să o faci? În America de Sud, un loc care mă fascinează din copilărie și unde voi ajunge în luna noiembrie.

Care este cea mai mare temere a ta când ești în străinătate? Nu prea am temeri, chiar dacă sună ciudat. Am învățat în timp să am grijă de mine și să-mi păzesc spatele, chiar și când sunt singură undeva departe. Totuși, de când mi s-a furat geanta cu pașaportul și portofelul în Barcelona, acum trei ani, am devenit ușor paranoică în protejarea actelor. Dar atât.

Care este obiceiul pe care îl ai în vacanță și îl detești cel mai mult? Uneori încep să mă întristez un pic, atunci când văd a trecut jumătate din vacanță. Sunt genul de persoană căreia nu i se prea face dor de casă, aș sta în vacanță tot timpul.

Când călătorești, în ce situație ai minți? Nu am avut niciodată nevoie să mint și sper să nu fie cazul.

Diana Cosmin, în Krabi, Thailanda

Care a fost cea mai frumoasă vacanță a ta? În fiecare an mergem câteva zile într-un anumit hotel din Santorini, unde simt că mintea mea iese din priză și se relaxează ca nicăieri altundeva. De fiecare dată este ca prima dată când merg acolo, deci clar acele zile sunt partea mea preferată din an.

Care este lucrul fără de care nu pleci în călătorie? ”Pufăitorul” meu de haine, cum îl alint eu: un aparat portabil pe bază de abur, care are mai puțin de un kilogram și mă ajută să nu mă stresez niciodată cu hainele șifonate. În trei minute totul arată ca proaspăt scos din dulap.

Care este motto-ul tău atunci când călătorești? „What happens in Vegas stays in Vegas”.

Sursa foto: Arhivă personală

1 COMENTARIU

  1. O ador pe Diana. Mi se pare una dintre cele mai misto influencere. Are un fel aparte de a scrie, diferit de restul,tocmai de aceea e o placerea sa o citesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugam sa introduci comentariul
Te rugam sa introduci numele